astratex.ro
Lifestyle

Zodiile care se îndrăgostesc mereu primele și au veșnic fluturași în stomac

mai 30, 2016
zodii empatice elli
bestkids.ro%20

Trei zodii par a fi mereu îndrăgosite, în orice anotimp, în orice zi. Le place atât de mult acest sentiment, încât cu greu îl pot lăsa să treacă pe lângă ele. Care sunt zodiile care ar face orice pentru iubire și care și-au făcut o meserie din a se îndrăgosti, aflați în materialul de mai jos. Leul este una din aceste zodii!

Chiar dacă pare greu de crezut, există câteva zodii cărora le placew să fie etern îndrăgostite. ele par a trăi numai pentru dragoste și dacă s-ar inventa un job ale cărui atribuții să fie dragostea, atunci acestea trei zodii pot duce cu succes această misiune, la final.

Rac

Racii sunt foarte familiști și etern îndrăgostiți, contrar aparențelor pe care le lasă, acelea de ”scorțoși” și lipsiți de suflet. Ei sunt născuți pentru iubire și dependenți de sentimentul pe care această îl lasă în sufletul lor. Ori de câte ori îi întrebi, ei fie iubiesc, fie le place de cineva. Nu pot sta locului niciodată și le este o teamă aproape patologică de a fi singuri. De fapt, dacă vrei să îi pedepsești, izolează-i de restul lumii. Nu crează dependență neapărat față de persoana iubită, pentru că știu să respecte regulile dintr-o relație.

Leu

Ei bine, da. Regele și regina junglei sunt făcuți pentru iubire. Este adevărat, în ceea ce îi privește,ei au aproape o obsesie pentru a fi mereu îndragostiți, fiind recunoscuți ca amanții perfecți ai zodiacului. Leul nu suportă să stea singur și va face orice pentru a-și atinge scopul, intrând chiar în cele mai nocive relații, doar pentru a nu fi singur. Ei nu se îndrăgotesc neapărat de persoana din fața lor, ci de însuși sentimentul de dragoste și iubire, de care sunt dependenți. Este adevărat că pe undeva simt o nevoie acută de iubire și că probabil nici nu au atât de mare iubirea de sine, de caută să o găsească în cei din jurul lor.

Săgetător

Cu săgeata lor, sunt ca niște Cupidoni veritabili. Doar că de fiecare dată, se lovesc pe ei, nu pe ceilalți cu săgeata iubirii. Săgetătorilor le place îndrăgosteala, mai mult pentru emoțiile pe care le aduce. Fiind romantici din fire, dar și boemi, ei se regăsesc în poveștile de dragoste pe care le trăiesc, inventând chiar și personaje noi, cu fiecare relație în care se bagă. Mare atenție la ei, tratați-i cu respect și îngăduință, astfel veți suferi de pe urma săgeților pe care le aruncă!

 

 

 

 

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline