starshiners.ro
Diet and Fitness

Învață de la antrenoarea de fitness Roxana Vancea ce exerciții trebuie să faci ca să ai mereu pieptul ridicat

aprilie 16, 2016
roxana vancea
bottegaverde.ro
roxana vanceaRoxana Vancea a împărtășit trucuri pentru menținerea unui tonus bun în zona bustului, dar și ce exerciții trebuie să faceți pentru a avea mereu sâni de invidiat. Antrenoarea fitness a dezvăluit pentru voi, cititoarele elli.ro, cum să reușiți să aveți nurii fermi dacă urmați câțiva pași simpli.

Antrenoarea fitness poate fi găsită pe pagina de facebook Roxana Vancea.
Probabil multe dintre voi vă întrebați ce face Roxana Vancea pentru a avea sâni atât de fermi și ridicați. Ei bine, fără muncă nimic nu se poate, iar de acest lucru s-a convins și bruneta. Astfel, pentru că oricum este în sala de sport zilnic, unde se antrenează de două ori pe zi, Roxana Vancea nu uită că trebuie să aibă grijă și de bustul ei. Așadar, ne-am gândit să o întrebăm ce exerciții sugerează să facem pentru a avea un bust dacă nu la fel ca al ei de mare, măcar la fel de ferm. ” Pentru piept este necesar antrenamentul cu greutăți mici, însă cu multe repetări. Fluturări se cheamă. Trebuie să facă 5 serii de câte 25 de repetări cu 2 kilograme, maxim 3, în fiecare mână.”, a declarat Roxana Vancea, pentru Elli.ro.
Roxana Vancea. Foto: Facebook

Roxana Vancea. Foto: Facebook

Antrenoarea fitness poate fi găsită pe pagina de facebook Roxana Vancea.
Alte două trucuri pe care vedeta TV le împărtășește cu noi sunt două ritualuri simple, ușor de urmat, pe care trebuie să le faceți în fiecare zi. ” Când sunt la duș, eu pe sâni nu dau cu apă caldă, pentru că apa caldă relaxează mușchiul și se lasă. Eu mă spăl cu apă rece pe sâni. De asemenea, în fiecare dimineață folosesc ulei de tămâie pentru piept, în fiecare dimineață îl masez cu ulei.”, a mai declarat Roxana Vancea.
Roxana Vancea are un corp de invidiat
Roxana Vancea este antrenor fitness de mai bine de un an, iar vedeta TV este un exemplu viu în ceea ce privește transformarea corporală. Când s-a apucat de sport, înainte să și lucreze în domeniu, bruneta cântărea 59 de kilograme deși măsoară la 1,63, însă în prezent are 49 de kilogame, în doar un an reușind să scape de surpusul de grăsime. Tot ce a făcut a fost să mănânce sănătos și să facă sport. Și nimic nu a oprit-o! Mai mult, în prezent, Roxana Vancea învață și alte tinere cum să aibă același succes ca și ea.

roxana vancea

Antrenoarea fitness poate fi găsită pe pagina de facebook Roxana Vancea.
astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline