starshiners.ro
Health

Vrei să știi dacă îi place de tine? Fii atentă la semne

martie 25, 2016
bottegaverde.ro

În marea majoritate a cazurilor, ne este foarte greu să ne dăm seama când îi place cuiva de noi. Cu excepția cazurilor în care acest lucru este foarte evident sau este spus clar și răspicat, într-o  conversație. Însă, de cele mai multe ori, lipsa de curaj îi împiedică pe bărbați să arate foarte clar atunci când le place o femeie. În schimb, ei aleg să ofere mici hinturi pe care speră ca femeia să le înțeleagă și să o facă să treacă la acțiune. 

Aceste semne fac parte dintr-un pattern, adică le poți regăsi la orice bărbat, în forme mai mult sau mai puțin asemănătoare. Pentru că, psihologic vorbind, ele au aceeași natură, aceea de a-ți arăta că vor să îți fie alături, dacă îi lași. Cum îți poți da seama dacă lui îi place de tine?

Te sună des

V-ați cunoscut de puțin timp, ați făcut schimb de numere de telefon, iar el în loc să își ia inima în dinți și să te invite în oraș, îți trimite tot felul de sms-uri, în care fie îți cere părerea asupra unui lucru, fie îți pune întrebări care ție ți se pare că nu au legătură cu nimic. De fapt, ele au legătură cu faptul că te place. Un bărbat care caută să vorbească cu tine înseamncă că a găsit un punct comun, pe care vrea să îl exploreze. Așa că nu îl mai judeca atât de aspru, iar dacă îți place de el, treci la acțiune. Ia tu inițiativa!

Îți face complimente

Poate este un coleg de muncă sau un partener de afaceri, care în fiecare zi îți face câte un mic compliment: că îți stă bine cu noua tunsoare, că rochia te prinde sau că pantofii cu toc pe care îi porți sunt frumoși. Nu te panica, vrea doar să îți arate că apreciază acest tip de lucruri, mai ales în ceea ce te privește. Doar că alege alte căi de a-ți spune asta.

Îți oferă mici atenții

Încă din vremuri străvechi, bărbații au avut un rol bine definit. Acela de a fi…furnizori. Aduceau prada în peșteri, găseau mâncare pentru familie, pentru a-și marca statutul în fața femeii. Faptul că îți ia tot felul de lucruri, cum ar fi o prăjitură sau un suc, înseamnă că vrea să aibă grijă de tine. Cu atât mai mult cu cât te sună atunci când este pe undeva prin oraș și te întreabă dacă vrei ceva de mâncare. Îi pasă. Pur și simplu îi pasă.

Te ascultă

Un bărbat care ascultă, este clar interesat. Prin definiție, bărbații nu sunt cei mai buni ascultători. De fapt, acest lucru nici măcar nu intră în abilitățile lor de bază, ei fiind mult mai pragmatici decât femeile. Dar faptul că face acest efort, de a pune întrebări și de a te asculta, indiferent ce i-ai spune tu, înseamnă că există ceva mai mult acolo decât lasă să se vadă. Dacă îți mai dă și sfaturi și spune că totul va fi ok, din nou, este un semn clar că te place.

Te întreabă despre viața ta

Îl șii de ceva timp, dar brusc devine interesat de ceea ce faci, de prietenele tale, de ceea ce faci atunci când nu ești la muncă și îți pune întrebări voalate despre bărbații cu care ieși. De fapt, își pregătește terenul și vrea să știe dacă este cazul să acționeze sau nu. Depinde de tine cum îi furnizezi aceste detalii, pentru că mingea este întotdeauna în terenul tău.

Caută compania ta

Oriunde te-ai duce, el vrea să fie acolo, lângă tine. La orice eveniment ai participa, el este acolo. Își schimbă ruta de mers acasă pentru a te conduce la metrou. Motivează că are treabă în oraș fix în locurile unde vrei tu să mergi. E clar, îi place compania ta și nu știe cum să ți-o spună!

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline