orange.ro
Lifestyle

Vrei să cucerești inima unui Capricorn? Sfaturi simple ușor de urmat

septembrie 19, 2016
zenda.ro

Fiecare nativ din zodiac are caracteristicile lui, iar pentru a cuceri, de exemplu, un Capricorn trebuie să fii înarmat/ă, în primul rând, cu foarte multă răbdare. Capricornii sunt printre cei mai încăpățânați oameni și cu greu îi scoți la o întâlnire. Capricornilor le place să-și planifice întreaga viață, iar viața profesionalpă, dar și alte aspecte sunt pentru ei mult mai importante decât dragostea, însă asta până găsesc persoana potrivită.

Capricornii sunt de multe ori paranoia, sunt persoane nostalgice și mereu în atac, dar și niște familiști convinși

Capricornii sunt de multe ori paranoia, sunt persoane nostalgice și mereu în atac, dar și niște familiști convinși

Capricornii sunt persoane sensibile și iubitoare, însă până le descoperi această latură este cale lungă. Ei nu se deschid în fața oricui, nu sunt persoane care să spună totul despre ele, încearcă să fie discrete cu privire la viața personală. Dar și când reușești să faci un capricorn să se îndrăgostească de tine, atunci trebuie să te aștepți la toată dragostea și afecțiunea. Sfaturile de mai jos sunt destinate celor care sunt îndrăgostiți sau au în familie un nativ capricorn, fie că vorbim de un bărbat sau o femeie. Nativii din Capricorn sunt firi sensibile care au multe de oferit.

Citește și: Depresia de toamnă: ce trebuie să facem pentru a avea un psihic sănătos?

Cum poți cuceri un Capricorn

  • Arată-i cât de mult îl respecți încă de la început. Nu îi place să fie luat peste picior și este foarte atent la detalii. Orice glumă pe seama lui este dur criticată de căte acești nativi.
  • Amintește-i cât de mul ții la el ocazional, trimte-i câte un mesaj prin care îți arăți afecțiunea și grija, dar și câte un cadou simplu. Aceste lucruri vor fi considerate un efort pentru capricorn și doar gândul că ți-ai amintit de el îl mulțumește.
  • Când sunteți împreună, arată respect față de opiniile lui sau cu alegerile pe care le face. Spre exemplu, dacă sunteți la restaurant, iar nativul capricorn comandă cel mai ieftin fel de mâncare din meniu, nu încerca să te dai în stambă. Nu îl vei impresiona.
  • Nu forța un Capricorn să vorbească despre sentimentele lui. Dacă acest nativ te iubește, va vorbi despre el și ceea ce simte când va simți nevoia, însă, înainte de toate, veți vedea dagostea ce v-o poartă în faptele lui, nu în vorbe. Nu suportă să fie întrebațiu despre sentimentele lor.
starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline