Lifestyle

Vrei să cucerești bărbatul Fecioară? Uite ce trebuie să faci și să zici!

mai 31, 2016
zenda.ro

Bărbatul Fecioară nu este impresionat de aparențe atât de mult. Cel puțin, nu de cele foarte sexy.Nu este nevoie să te îmbraci în rochii foarte scurte și decoltate sau să te machiezi strident pentru a-l aduce lângă tine. Lui îi place simplitatea și naturalețea. Bărbatului Fecioară îi plac femeile cu stil, care își asumă rolul de femeie stilată de la bun început. Ce trebuie să faci pentru a-l atrage în mrejele tale, afli mai jos!

Citește și: Zodiile care se îndrăgostesc mereu primele și au veșnic fluturași în stomac

Bărbații Fecioară fug de locurile foarte aglomerate și foarte tranzitate. Ui îi plac locurile liniștite, în care poate purta conversația interesante cu femeia de lângă el, pe care îi place să o descopere așa cum este ea, nu cum încearcă ea să pară.

Cum să te îmbraci la prima întâlnire cu un bărbat Fecioară?

Nu încerca să ieși în evidență cu orice preț. Poți alege cu lejeritate o pereche de blugi și teneși, dacă așa te simți tu comod. Atâta vreme cât look-ul este curat și îngrijit, îl vei da pe spate. Nu exagera cu orchiile mulate și decoltate sau cu machiajul de pe față, pentru că astea sunt lucrurile care îi displac cel mai mult. El apreciază inteligența la o femeie, așa că ai grijă ca materia cenușie să fie cu tine atunci când te întâlnești cu un bărbat Fecioară, așa îl vei da pe spate cu siguranță.

Ce îi place la o femeie?

Inteligența este pe primul loc. Îi plac femeile inteligente, care au ceva de spus și care au opinii. Îi place să aibă în femeia de lângă el un partener de discuții, înainte de toate. Asta îi stârnește curiozitatea și îi cucerește inima. Fii naturală, fii exact cum ești, fără a exagera, pentru că nu îi plac exagerările. Va taxa orice fel de superficialitate, indiferent cât de mare sau cât de mică este. Modestia este iarăși o calitate pe care o va aprecia și care îți va aduce puncte în plus. Este destul de tradițional și conservator, iar politețea este un alt atu pe care îl adoră la femeile cu care se întâlnește.

Ce calități și ce defecte are bărbatul Fecioară?

Bărbatul Fecioară este destul de greu să devină bărbat în casă. Dar nu imposibil, atâta vreme cât te place foarte mult. Important este să nu își piardă interesul în ceea ce te privește. Este destul de acid, ca și stil și nu poate fi catalogat drept cel mai romantic bărbat. Replicile lui sincere și ironice pot fi destul de deranjante la bun început, mai ales dacă nu ești obișnuită cu acest stil. Cu toate acestea, face eforturi pentru a-ți intra în grații sau pentru a-ți arăta că poate fi un soț sau un tată bun.

Cu el, vei avea parte de stabilitate și relaxare într-o relație, dar și de stabilitate financiară. Este prevăzător și foarte bun la afaceri. Nu este genul care să se joace cu emoțiile și sentimentele tale, așa că ai încredere în el când își spune că te place sau că te iubește. Chiar asta simte. Are și defecte, cum ar fi faptul că nu se mulțumește niciodată cu puțin, fiind perfecționist. Și este adevărat, critică foarte mult. Dar pe lângă asta, este fidel și dedicat, așa că merită să îl ți aproape. Vrea cu orice preț să te satisfacă, iar relația cu el să fie una confortabilă. Orice nemulțumire de-a ta se va transforma într-un proiect în care el va rezolva orice punct de pe listă, pentru a-ți face pe plac.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline