astratex.ro
Lifestyle

Visele pe înțelesul tuturor. Ce înseamnă când visezi bani? E de bine sau de rău?

aprilie 28, 2016
bestkids.ro%20
De ceva timp, visele cu bani nu îți mai dau pace. Visezi bani peste tot pe unde te uiți: în buzunar, în portofel, în mâna altcuiva, în copaci, pe jos. Ești atât de asaltată de bani, încât nu știi ce să înțelegi din aceste vise. cu toate acestea, nu se poate spune că în viața reală te lăfăi în ei, iar asta poate fi și mai frustrant. Ce înseamnă atunci când visezi bani și ce poți face în acest sens? Iată explicația!

Visele cu bani sunt unele dintre cele mai comune tipuri de vise. Ele fac referire, în primul rând, la finanțe, la stima de sine și valoarea de sine, precum și la nivelul de siguranță pe care îl manifești tu ca persoană. Deci în momentul în care ai un astfel de vis, este necesar să ții minte contextul și modul în care ai visat banii, alături de sentimentul pe care visatul lor ți l-a adus.
Fă un exercițiu simplu! Lasă-ți o agendă mică pe noptieră și imediat ce te trezești notează în aceasta agendă ce ai visat legat de bani, ai cui erau banii, unde erau ei, cum te-au făcut să te simți. Dacă poți, cât mai detaliat. Cu siguranță, dacă faci coloane separate pentru fiecare întrebare, îți va fi mai ușor să urmărești firul visului și al recurenței lui.
După care, poți citi interpretările de mai jos, care sigur îți vor răspunde la întrebări.
Facturi sau bani de hârtie
Poate fi un reminder că o factură trebuie să fie plătită. Prin factură se poate înțege orice: fie plată fizică, fie un alt tip de plată. De exemplu, un prieten a făcut ceva pentru tine, iar tu tot amâni de ceva timp să faci pentru el ce i-ai promis. Un vis cu bani îți poate aduce aminte și de asta. De asemenea, fii atentă la cine este pe factură sau pe bancnotă, la ce față sau nume este înscris acolo, poate fi un indiciu bun în rezolvarea puzzle-ului.
Monede
Când visezi monede, acesta poate fi un semn legat de faptul că este momentul să faci o schimbare în viața ta sau că treci printr-o schimbare, pe care trebuie să ți-o asumi. Monedele se mai referă și la faptul că ceva din viața ta trebuie să facă sens. Anul de pe monedă este un an care poate avea o anume semnificație pentru tine, deci trebuie să fii atentă și la acest lucru.
Atunci când visezi monede, fii atentă și la părțile monedei, dacă le vezi pe amândouă înseamnă că trebuie să iei în considerare și alte aspecte ale problemei.
elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline