starshiners.ro
Beauty Tips

Vino de hac pielii uscate cu aceste 4 ingrediente simple!

iunie 8, 2016
bottegaverde.ro

Te lupți cu pielea uscată și pare că nu îi mai vii de hac odată? Ai încercat toate variantele posibile și nici una nu pare a da rezultat? Îți oferim 4 ingrediente de a căror rezultate cu siguranță vei fi foarte mulțumită. Sunt ingrediente la care probabil nici nu te gândeai, dar ele sunt un remediu eficient folosit pentru pielea uscată.

Citește și: 5 metode prin care poți scăpa de riduri repede și eficient

Acid hialuronic

Nu te lăsa indusă în eroare de cuvântul ”hialuronic”. Aceasta este o substanță cât se poate de naturală care se găsește în piele, cât și în cremele de față. El are proprietăți de hidratare intensă, ceea ce ajută pielea să rețină apa mult mai eificient decât alte tipuri de cremă. Folosind o cremă hidradantă pe bază de acid hialuronic, pielea va deveni cât se poate de luminoasă și hidratată.

Emolienți oclusivi 

Emolienții oclusivi ajută pielea uscată, creând o barieră care pur și simplu sigiliează hidratarea în piele și ajută la schimbarea aspectului feței din uscat în hidratat. Cele mai comune tipuri de emolienți sunt uleiul de cocos, uleiul de jojoba, lanolina și untul de shea. Acești emolienți pot fi găsiți și în produsele cosmetice, de la loțiuni de curățare până la creme, dar în mare parte ei se găsesc în uleiuri esențiale. Datorită faptului că hidratează intens, este recomandat să îi folosiți noaptea, nu ziua.

Produse de față fără parfum și fără săpun în compoziție

Ca și produse de curățare, folosiți produse blânde, care vă ajută să scăpați de impurități, dar fără a vă afecta tenul. Pentru că acesta se va usca și mai tare. Produsele care nu au parfum și săpun în compoziție sunt cele mai bune, pentru că acestea hidratează fața, nu o usucă. Nu vă scrubuiți foarte tare, pentru că acesta este un gest agresiv pentru față, care îndepărtează uleiurile și poate irita pielea.

Glicerina

Glicerina, cunoscută și ca glycerol este un moisturizant care ajută pielea să își păstreze hidratarea pentru mai mult timp. Ajută și la elasticitatea pielii, pe care o conferă după numai câteva utilizări. Introdu glicerina în rutina de fiecare zi și vezi ce efecte benefice are asupra tenului tău.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline