starshiners.ro
Beauty Tips

VIDEO / Ingredientele care vor topi în două săptămâni orice urmă de celulită. Scapi de coaja de portocoală văzând cu ochii

aprilie 27, 2016
celulita
bottegaverde.ro

Celulita este cel mai mare dușman al femeilor și din păcate majoritatea au această problemă. Viața sedentară, alimentația nesănătoasă, dar și lipsa sportului aduce la apariția celulitei. Există însă tot soiul de remedii împotriva celulitei, de la aparate sofisticate până la creme foarte scumpe. Dacă nu vă integrați în categoria persoanelor care să poată scoate bani grei din buzunare pentru un corp perfect, atunci trebuie să apelați la remediile naturiste care sunt la fel de benefice. 

Noi am găsit un tutorial despre cum să scapi de celulită, iar timpul dedicat procedeului este puțin, iar rezultatele promit să fie uimitoare. Nu mai este mult până la vară, motiv pentru care trebuie să ne grăbim să facem tot ce ne stă în putință pentru a avea un corp fără celulită sau alte imperfecțiuni. Dacă nu aveți timp de sală, atunci ar trebui să încercați cel puțn această rețetă pentru a scăpa de coaja de portocală, căci la plajă nu veți fi prea fericite când veți rămâne în costumul de baie, iar pielea voastă are un aspect inestetic. Cu această rețetă, în doar două săptămâni veți scăpa de celulită. Tot ce trebuie să faceți este să vă masați 15 minute pe zi, iar celulita va dispărea văzând cu ochii.

Ingrediente
  • 1 lingură de zaț de cafea
  • 1 lingură de zahăr brun
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 lingură de ulei de cocos
Cum se prepară?

Aveți nevoie de un bol în care să puneți cele patru componente, după care frecați până se formează o mixtură, iar apoi o aplicați pe piele. Frecați pielea circular pielea timp de 5 minute, iar apoi o lăsați să acționeze pe corp alte 15 minute, după care mai masați 3-5 minute. Repetați procedeul 15 zile, iar apoi veți vedea rezultate incerdibile. Rețeta este folosită de foarte multe femei, în special peste hotare, care sunt mult mai la curent cu beneficiile plantelor și care chiar încurajează remediile naturiste. Așteptăm și sugestiile voastre pentru a afla ce trucuri de frumusețe folosiți voi, dar și dacă ați încercat această rețetă!

Beneficii

BENEFICII CAFEA: Pielea va fi mult mai catifelată, deoarece cafeaua conține foarte multe vitamine și minerale, plus că ajută și pe cale internă. Cafeaua este o băutură care nu conține calorii și contribuie la completarea necesarului de substanțe minerale ca fier, potasiu, magneziu și mangan. De asemenea, cafeaua este un furnizor important de vitamine cum ar fi niacina, o vitamină din grupul B, care este răspunzătoare de aportul de energie, riboflavină, acid pantotenic, vitamina E, vitamina C și vitamina B6. Substanțele antioxidante din cafea (vitamina B, C, E, carotenul, lipidele), protejează celulele renale de radicalii de oxigen cancerigen, în comparație cu ceaiul verde la care nu s-a putut dovedi acest efect.

BENEFICII ULEI DE MĂSLINE: Poate fi folosit atât intern, cât și extern. Uleiul de măsline conține Vitamina A, Vitamina C, Calciu, Fier, Vitamina D, Vitamina K, Vitamina B1, B6 , Vitamina D, Vitamina B-12, plus acizi grași nesaturați 85%. Pentru piele este extraordinar, o lasă netedă și catifelată, plus că luptă împotriva îmbătrânirii.

BENEFICII ULEI DE COCOS: conține vitamina E, vitamina K și minerale cum ar fi de Fier. Este un bun hidratant și calmant pentru pielea arsă, curăță foarte bine dinții, este un bun balsam pentru păr, ajută în calmarea pielii crăpate, tratează infecţiile cu ciuperci, chiar şi candida, folosit ca unguent local, este foarte bun în masajele împotriva celulitei, poate fi folosit și ca deodorant în combinație cu alte elemente, uleiul de casă poate fi folosit zilnic pentru față ca hidratant dacă îl folosiți sub formă de săpun, catifelează pielea.

BENEFICII ZAHĂR BRUN. Se spune că zahărul brun este cel mai bun exfoliant pentru față și corp, deoarece conține elemenți care luptă împotriva radicalilor liberi, dar și a îmbătrânirii premature. Doar 100 de grame de zahăr conţin 387 de calorii, 100 de grame de glucide, 0,019 mg de vitamina B2, 1 mg de calciu, cupru  (0,043 mg), fier  (0,06 mg), mangan, fosfor  (2 mg), potasiu  (2 mg), sodiu, zinc, zaharoză (100 g) şi apă (0,04 g).

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline