astratex.ro
Health

Când și cu cine și-au pierdut vedetele virginitatea. Detalii picante despre celebritățile momentului 

martie 15, 2016
vedete virginitate
bestkids.ro%20

Deși numeroase staruri refuză să facă dezvăluiri despre viața lor sexuală, există și câteva care au vorbit public despre astfel de picanterii. Iată care sunt cele mai șocante declarații ale vedetelor cu privire la momentul în care și-au pierdut virginitatea.

Daniel Radcliffe

Actorul din Harry Potter a declarat că și-a pierdut virginitatea la vârsta de 16 ani, pe vremea când încă era un idol al copiilor din lumea întreagă. Radcliffe a avut primul contact sexual cu o fată mult mai mare decât el, care avea atunci 23 de ani. Numele acesteia este Amy Byrne.

Katy Perry

Deși în versurile cântecului „The One That Got Away” vorbește despre pierderea virginitatii într-un Mustang, pe muzica celor de la Radiohead, povestea lui Katy Perry este puțin diferită. Cântăreața pop și-a pierdut virginitatea la vârsta de 16 ani, pe scaunul din față al unui Volvo, în timp ce asculta Jeff Buckley.

Johnny Depp

Simpaticul actor și-a început cariera artistică într-o formație rock, numită The Flame. Primul său turneu, la vârsta de 13 ani, s-a încheiat cu pierderea virginitatii cu o groupie înnebunită după el. Iată încă o dovadă că starurile rock au parte de multă distracție, indiferent de vârstă.

Angelina Jolie

Viața amoroasă a uneia dintre cele mai frumoase femei din lume a fost destul de controversată. Înainte de a-l întâlni pe actualul său soț, actorul Brad Pitt, Angie a avut parte de destul de multe experiențe scandaloase. Actrița și-a pierdut virginitatea la vârsta de 14 ani și tot atunci a simțit pentru prima oară nevoia de a-și condimenta viața sexuală cu puțină violență, așa că nu a stat mult pe gânduri și a apucat un cuțit, în timpul unei partide de sex, cu care și-a înjunghiat superficial iubitul.

 (AP Photo/Carlo Allegri)

(AP Photo/Carlo Allegri)

Kevin Jonas

Unul dintre simpaticii frați Jonas, Kevin, și-a pierdut virginitatea la vârsta de 22 de ani, în noaptea nunții, cu actuala sa soție. Cântărețul și soția sa Danielle au povestit că erau amândoi virgini și că se așteptau ca sexul să fie ceva mai spectaculos.

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline