orange.ro
Fashion

Vedete fără lenjerie intimă! Iată starurile care au arătat mai mult decât trebuia la cele mai mari evenimente!

aprilie 28, 2016
lenjerie intimă
zenda.ro

Oricât de mult ar avea grijă să nu se întâmple acest lucru, o parte dintre vedetele de la Hollywood se mai fac și de râs. Unele apar pe covorul roșu cu urme de pudră sau machiaj pe față, altele aleg să se machieze singure, creând adevărate catastrofe vizuale, iar altele se pare că își uită…lenjeria acasă! De-a lungul timpului, unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood au intrat în atenția presei datorită acestor mici erori de garderobă, imediat taxate de presa de profil! Care sunt vedetele surprinse fără lenjerie intimă la cele mai mari evenimente de covor roșu, aflați mai jos!

Pentru unii dintre noi, lenjeria intimă nu este un accesoriu, ci un obiect vestimentar de care nu ne putem lipsi. Însă atunci când alegi o ținută care lasă să se vadă mai mult decât trebuie sau când alegi ținute transparente sau mulate, lenjeria intimă devine opțională. Și tocmai pentru că devine opțională, acest lucru crează situații jenante, și de o parte, și de cealaltă.

Heidi Klum

Nu este o regină a gafelor, în general fiind tipul de vedetă foarte atentă la ținutele pe care și le alege pentru covorul roșu. Nu știm exact ce s-a întâmplat la acest eveniment, unde Heidi arată mai mult decât ar fi trebuit. Probabil decupajul din spate nu a favorizat-o foarte mult, pentru că a arătat tuturor un început de fund. Ea însă pare a fi foarte împăcată cu situația, așa că nu putem decât să îi urăm succes în continuare!heidi klum

Gwyneth Paltrow

Gwyneth este destul  de conservatoare în apariții, dar în ultima perioadă se pare că a fost luată de..val. Așa că a ales ținute care să îi pună în relief atât formele, dar care accentuează și lipsa lenjeriei intime. Din fericire, nu a avut încă niciun incident pe covorul roșu.

gwyneth paltrow

Paris Hilton

În ceea ce o privește, nu mai este deloc o surpriză faptul că nu poartă lenjerie intimă. Prin toate aparițiile sale, Paris a încercat să atragă atenția asupra ei, folosindu-se de orice șiretlic. Iar cel mai simplu mod de a atrage atenția asupra ta este să porți o rochie vaporoasă și despicată…uitând de lenjeria intimă. Imaginea a făcut înconjurul lumii și a devenit virală aproape instantaneu.

paris hilton

Gerri Halliwell

Se ia un eveniment dedicat copiilor, Children BAFTA, o rochie cu volane transparente și ceva vânt. Plus o persoană non-conformistă, cum ar fi fosta membră Spice Girls, Gerri Halliwell. Sincronizarea a fost excelentă, beneficii de imagine pentru Gerri Halliwell, mai puține(sau mai bine zis, nu din cele pozitive), pentru că a ajuns pe primele pagini cu această postură imediat.

gerri halliwell

 

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline