orange.ro
Beauty Tips

Valentina Pelinel, schimbare de look / VIDEO

martie 16, 2016
Valentina-Pelinel-schimbare-look-goldwell-1
zenda.ro

Pentru prima dată de când a anunțat că este însărcinată, Valentina Pelinel a urcat pe scenă în calitate de model în cadrul unui show de coafură excepțional.

Viitoarea mamică s-a lăsat pe mâna unuia dintre cei mai apreciați hairstyliști din lume, Agnes Westerman (Goldwell Global Master), pentru o schimbare de look ce se înscrie în tendințele anului 2016 și a renunțat la blond-ul cu care ne-a obișnuit pentru o nuanță de bej-arămiu, de care este foarte încântată. “Trăiesc o perioadă plină de schimbări. Burtica crește pe zi ce trece, iar acum Agnes Westerman m-a convins să-mi schimb și look-ul. Am renunțat la blondul clasic pentru o nuanță mai naturală, de bej-aramiu. Doar rădăcinile mi-au fost vopsite, iar pe lungimea părului s-a folosit nunțator. Linia Kerasilk dă părului o textură fină, curată și strălucitoare”, declară Valentina Pelinel. În cadrul show-ului prilejuit de lansarea colecției D!SRUPT by Goldwell, Valentina a fost coafată ca și cum s-ar fi pregătit pentru a lua parte la premiile Oscar.

Valentina Pelinel a ales un blond platinat pe la vârfuri, culoare ce o prinde de minune

Valentina Pelinel a ales un blond platinat pe la vârfuri, culoare ce o prinde de minune

“Coafurile lejere fac și ele parte din trendurile propuse și iau locul coafurilor elaborate. Agnes m-a coafat simplu, adăugând doar volum în partea de sus și m-a asigurat că pot fii în centrul atenției la orice petrecere cu acest look”, menționează Valentina. În cadrul show-ului de coafură, organizat sub umbrela evenimetelor TopLine 20 de ani, mai multe modele au afișat tunsori spectaculoase, realizate de hairstiliștii invitați pe scenă, Simina Cheteleș și Raul Tisa de la Cluj Napoca, sub atenta îndrumare a invitatului special Agnes Westerman, parte a Color Zoom Master Team.

Pentru a crea lookurile noi, echipa de hairstyliști a disecat forma, culoarea și textura  părului. Acest procedeu a lărgit viziunea pentru o creativitate nebănuită și le-a oferit stiliștilor libertatea de a crea look-uri unice cu ajutorul formelor reinterpretate și al noilor tehnici de vopsire.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline