zenda.ro
Lifestyle

Vacanță surpriză primită de Elena Gheorghe de 8 Martie, de la soțul ei!

martie 8, 2016
elena gheorghe
libris.ro%20

De 8 Martie, Elena Gheorghe a fost cea mai fericită femeie din lume! Încă de la primele ore ale dimineții, cântăreața a primitun buchet imens de flori și două bilete de vacantă la Roma de la bărbatul care o iubește că pe ochii din cap.

Elena Gheorghe este mereu răsfățată de soțul ei

Elena Gheorghe este mereu răsfățată de soțul ei

“ Cornel știe că îmi plac foarte mult florile și, de aceea, în fiecare an, la fiecare ocazie specială, mă răsfată cu câte un buchet special. De 1 martie, de pildă, mi-a adus 133 de lalele, de toate culorile, în timp ce, acum, m-a surprins cu… 35 de trandafiri roșii, absolut superbi. În plus, mi-a făcut cadou și o vacanță în Italia, la Roma, orașul în care mă simț cu adevărat fericită” , a spus Elena Gheorghe.

Single nou

Elena Gheorghe urmează să lanseze piesa ”Cutremur”, în colaborare cu Naguale. Povestea de succes continuă într-o formulă deja clasică, Naguale și Elena Gheorghe, piesa „În Bucati” fiind prima parte a acestei frumoase colaborari. Inocenta cu care rascolim prin trecut cautand iubirea pare a fi constructia preferata in versurile celor doi. Nu avem identitate, nu avem viitor daca purtam masti de fier ascunzandu-ne sentimentele. “M-am regăsit foarte usor in mesajul si adancimea versurilor & sound-ului ‘Cutremur’, am cantat crezand fiecare cuvant al piesei, dorindu-mi sa transmit cu maxima intensitate povestea si emotia. Cred ca e momentul pieselor cu mesaje foarte sincere, crude, adevarate si noua productie a baietilor de la Kazibo este exact asa. Mai mult, piesa este o oportunitate de reinventare, m-am jucat cu noi valente ale timbrului meu si va spun sincer ca a fost o provocare pentru ambitusul meu vocal.”, a mărturisit Elena Gheorghe.

cel.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline