starshiners.ro
Health

Aceste trei ingrediente previn apariția cancerului

iulie 21, 2016
bottegaverde.ro

Un medic american, Carolyn Anderson crede că a găsit leacul pentru cancer într-o rețetă simplă de 3 ingrediente și vrea să împartă descoperirea ei cu întreaga lume. Ea crede că această rețetă poate ajuta mulți oameni și mai multe studii confirmă spusele ei. Remediul pe care îl vom împărtăși cu voi este format din trei ingrediente simple și a fost folosit în cultura indiană timp de secole. O serie de studii efectuate pe acest subiect au dovedit ceea ce susține Dr. Anderson, că acest amestec uimitor poate preveni cu succes cancerul.

Iată rețeta:

  • ¼ dintr-o linguriță de turmeric
  • ½ o linguriță de ulei de măsline
  • un vârf de cuțit de piper negru măcinat

Se amestecă toate ingredientele într-un castron mic și se bea diluat cu apă sau ca un pansament pentru salate și supe.

Dr.Anderson a scris pe blogul ei: „Toate beneficiile provin din turmeric. Curcuma este un ingredient extrem de sănătos și una dintre componentele principale ale curry „. Poate ai citit deja despre puterile uimitoare ale turmericului, dar ar trebui să ai în vedere și faptul că, datorită ingredientul activ numit curcumină, inflamațiile vor dispărea definitiv.

Citește și Sănătate curată! Beneficiile ouălor de prepelită. Le-ai încercat vreodată?

Conform studiilor, curcumina este eficientă împotriva mai multor tipuri de cancer, inclusiv a celor de colon, de prostată, de sân și cancer cerebral. Studiile pe animale au arătat faptul că turmericul poate preveni cancerul chiar și atunci când animalele au fost expuse direct la materiale cancerigene. Singura sa propretate negativă este că are o biodisponibilitate foarte scăzută în cazul în care nu este combinat cu un alt ingredient. Dacă doriți să profitați de toate avantajele sale, trebuie să-l combinați cu piper negru, pentru a crește biodisponibilitatea cu 2000%.

Dr. Anderson spune că dacă vrei să te protejezi de cancer, aveți nevoie să beți această rețetă uimitoare în fiecare zi. Ea mai adaugă și faptul că aceasta nu are efecte secundare nedorite și menționează: „Folosiți-l cât mai des posibil dacă vreți să rămâneți sănătoși”.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline