orange.ro
Lifestyle

Uite cum să te machiezi dacă ești în zodia Gemeni sau Capricorn! Trucuri care te pot ajuta!

iunie 28, 2016
zenda.ro

Știm că nu te-ai gândit niciodată că ar trebui să te machiezi în funcție de zodia pe care o ai. Până acum, te-ai gândit că zodia poate influența numai comportamentul și abilitățile tale, dar nu și modul în care ai putea să te machiezi. Dar caracteristicile zodiei joacă un rol important și în ceea ce privește culorile pe care le folosești în make up sau chiar cât de strident sau natural ar trebui să fie machiajul tău. Așa că dacă ești în zodia Gemeni sau Capricorn, cu siguranță ar trebui să citești acest material!

Citește și: Ele sunt zodiile care nu au noroc în dragoste și căsnicie

Gemeni

Pentru nativele din Gemeni, se potrivește un machiaj mai strident. Gemenilor le place să fie originali și să se reinventeze permanent, dar și să experimenteze tot ceea ce este noi. Ei se plictisesc repede și pe lângă asta, le place să atragă atenția asupra lor prin modul în care arată. Așa că dacă ești în zodia Gemeni, poți încerca un machiaj în nuanțe mai puternice, cum ar fi galben sau albastru. Prima este culoare de putere, iar a doua ține de comunicare, așa că nu au cum să nu se potrivească unei personalități atât de sociabile precum ești tu. Dacă și se par prea puternice aceste nuanțe, atunci poți alege să le mai înmoi puțin sau să le estompezi. Galbenul este destul de greu de purtat, așa că trebuie să fii foarte atentă la cât se bine se potrivește tenului tău. Poți alege să folosești și un eyeliner, pentru a marca ochii mai puternic și pentru a atrage atenția asupra lor. Rujul nu trebuie să fie puternic, ci ar trebui să fie într-o nuanță neutră, care să nu încarce prea mult.

Capricorn

La polul opus, Capricornii sunt ceva mai docili. Chiar dacă sunt la fel de sociabili, ei au o reținere care îi face să nu apeleze la prea multe trucuri pentru a ieși în evidență. Au o personalitate foarte puternică și trăsături care ies în relief și fără a fi accentuate. Așa că în cazul nativelor capricorn, ceea ce se potrivește foarte bine ca și machiaj ar putea fi smockey eyes, în varianta puțin mai îndulcită, care să le șefuiască și trăsăturile puternice. Poți alege nuanțe de maro pentru asta sau variante de mov, negrul fiind mult prea puternic. Dacă ți se pare că nu ți se potrivește, un eyeliner cu care să trasezi cozile de pisică și un ruj puternic sunt cu siguranță pe placul tău.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline