orange.ro
Lifestyle

Previziunile înfricoșătoare făcute de Baba Vanga pentru 2016

iulie 18, 2016
zenda.ro

Baba Vanga este un Nostradamus modern din Bulgaria, care a prezis 9/11, apariția ISIS, tsunami-ul din 2004, deversarea nucleară de la Fukushima și care a făcut, de asemenea, predicții amenințătoare pentru 2016 și perioada următoare. Uite ce a prezis pentru acest an! Te va înspăimânta acuratețea prin care a văzut ea lucrurile!

Baba Vanga, supranumită „Nostradamus din Balcani”, s-a născut în Bulgaria și a murit în 1996, la vârsta de 85 de ani. Peste 80% dintre prezicerile ei s-au adeverit și din cauza acestui fapt, ea a fost adorată în Rusia și Europa.

Un număr mare de profeții pe care le-a făcut au fost despre dezastre naturale și climatice. Ea a prevăzut, de asemenea, încălzirea globală, în 1950, un moment în care nimeni nu a auzit de un astfel de lucru, avertizând oamenii despre topirea gheții polare și creșterea temperaturii mării. Ea a spus că într-un val uriaș va veni pe coasta de mare și că va acoperi orașele și oamenii vor dispărea sub apă. Acest lucru se face referire la tsunami-ul din 2004 și cutremurul care a lovit coasta Pacificului.

Ea a avertizat despre invazia musulmană din Europa, în 2016, care va începe cu primăvara arabă, în 2010 și că „musulmanii ar folosi război chimic împotriva europenilor”, Roma fiind epicentrul. Ea a spus, de asemenea, că Europa se va schimba până la sfârșitul anului următor din cauza epurării populației, care va părăsi continentul pustiu, un „pustiu aproape în întregime lipsit de orice formă de viață”.

Citește și Cele mai erogene zone ale unei femei și cum să le atingi pentru a declanșa plăcere

Cele mai faimoase preziceri ale Babei Vanga

Încălzirea globală și tsunami-ul din 2004 – a prezis în anii 1950

„Regiuni rece va deveni cald … și vulcanii se vor trezi. Un val imens va acoperi o coastă mare acoperită cu oameni și orașe și totul va dispărea sub apă. ”

„Totul se va topi, la fel ca gheața”

11 septembrie, atacul terorist asupra turnurilor gemene din New York – a prezis în 1989

Alegerea lui Barack Obama. Ea a prezis că un afro-american  va fi cel de-al 44-lea președinte SUA. De asemenea, ea a spus că va fi „ultimul președinte american”. Vom vedea dacă acest lucru se dovedește a fi adevărat.

2016: „musulmanii” vor prelua Europa și continentul va înceta să existe așa cum îl cunoaștem noi.

2023: orbita Pământului se va schimba (acest lucru nu a fost încă demonstrat).

2025: Populația Europei va ajunge la aproape zero.

2028: Omenirea va zbura pe Venus, în speranța de a găsi noi surse de energie.

2033: Nivelul apelor va crește pe măsură ce gheața polară se topește (se întâmplă în acest moment)

2043: transformarea Europei într-un califat islamic este completă. Roma este numit capitala. Economia mondială prosperă sub dominația musulmană.

2066: America va folosi o nouă armă pentru schimbările climatice pentru prima dată, într-o încercare de a susține din nou  Roma și de a aduce înapoi creștinismul.

2076: Comunismul va reveni în Europa și restul lumii

2084: Natura renaște (nimeni nu este sigur ce ar putea însemna acest lucru).

2130: Cu ajutorul străinilor, civilizațiile vor trăi sub apă.

2170: Secetă majoră la nivel mondial.

2167: Două erupții vulcanice mari vor fi oprite cu succes.

2262: Planetele își vor schimba lent orbitele. Marte va fi amenințată de o cometă.

3005: Un război pe Marte se va schimba traiectoria planetei.

3010: O cometă va lovi luna. Pământul va fi înconjurat de un inel de rocă și cenușă.

3797: Până în acest moment totul va muri pe Pământ. Cu toate acestea, civilizația umană va fi suficient de avansată pentru a trece la un nou sistem.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline