starshiners.ro
Beauty Tips

Uită de silicoane! Aceste plante îți vor ajuta sânii să crească aproape imediat!

iulie 8, 2016
bottegaverde.ro

Pentru multe femei din lume, prima opțiune ar fi chirurgia plastică pentru mărirea sânilor. Însă, natura încă ne oferă cele mai bune remedii și soluții pentru acest tip de problemă. Iată cele mai bune plante care vă pot ajuta să îți mărești sânii cu cel puțin 2 numere!

Schinduf

Cea mai eficient plantă este schinduf. Schinduful provine din Grecia. Poți cumpăra acest tip de semințe din orice farmacie. Tot ce trebuie sa faci este să cumperi semințe de schinduf, lei pui în apă și le lași să stea peste noapte. A doua zi ar trebui să masezi sânii cu această apă.

Brusture

O altă plantă care este eficientă pentru creșterea sânilor este brusturele. Dacă ați consuma acest tip de plantă, atunci fluxul sanguin în țesutul mamar va crește și organele reproductive vor lucra, de asemenea, mult mai bine.

Citește și Zodiile cu care nu poți să glumești niciodată. Sunt supărăcioase și greu de cucerit

Fenicul 

Feniculul este plantă populară, care este, de asemenea, cunoscută și pentru a reduce colicile la copii. Feniculul conține cantități mari de dianethole, photoanethole și anetol. Toți acești compuși cresc estrogeni se găsesc în corpul femeii. Feniculul conține de asemenea cantități mari de fitoestrogeni, care sunt cunoscute pentru faptul că stimulează creșterea sânilor și stimulează, de asemenea, producția de lapte la mamele care alăptează.

Planta de lemn dulce

O altă plantă care are aceleași ingrediente și aceleași efecte ca feniculul este planta de lemn dulce. Această plantă chineză conține ingrediente care stimulează procesul de creștere a sânilor, așa că dacă vrei sâni mai mari, atunci acest lucru este planta potrivită pentru tine. Ar trebui să începeți să o utilizați  cât mai curând posibil!

Pueraria Mirifica

Ați auzit vreodată despre Pueraria Mirifica? Aceasta plantă provine din Thailanda și este utilizată în multe diferite produse cosmetice și anti-îmbătrânire. Este, de asemenea, utilizată ca ingredient activ în creme și pastile pentru creșterea sanilor .

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline