starshiners.ro
Lifestyle

Trucuri prin care poți să îți salvezi piesele vestimentare și prin care poți crea ținute impecabile!

mai 16, 2016
bottegaverde.ro

De multe ori, ținuta ne dă…palpitații. Fie pentru că tocul pantofului se rupe sau breteaua de la șlapi cedează fix atunci când nu trebuie, fie pentru că piesele vestimentare dau semne de oboseală și nu mai funcționează corespunzător. Există remedii pentru orice fel de problemă, trebuie doar să citești materialul și să vezi ce trebuie să faci atunci când apar situațiile de criză în materie de ținute vestimentare. 

Cele mai bune sfaturi pentru redresarea oricărui fel de piesă vestimentară sau ținută vin de la femeile care au trecut prin așa ceva. De la ele, către voi, pornesc următoarele sfaturi, care se dovedesc a fi cât se poate de salvatoare.

Deblochează un fermoar înțepenit

Ni s-a întâmplat tuturor, recunoașteți. Să punem o pereche de pantaloni pe noi sau o rochie preferată, iar fermoarul să fie atât de încăpățânat încât să nu vrea să se închidă sau să se deschidă. Pentru asta, există un truc cât se poate de simplu: pune puțină vaselină pe el sau un creion de ochi, pe care să le aplici pe toată lungimea fermoarului. Se ve desțeleni ca prin minune!

Petele de pe piese vestimentare din piele

Ai o geantă de piele preferată, de care nu te desparți niciodată sau o pereche de pantaloni, pe care îi folosești ca un statement ori de câte ori vrei să impresionezi pe cineva. Cu toate astea, ai observat că materialul are niște pete care te împiedică să mai folosești piesele vestimentare cum o făceai odată. Există un remediu simplu și pentru asta. Amesteci apă cu puțin oțet și freci ușor porțiunile cu pete. Acestea vor dispărea, iar tu vei putea folosi în continuarea lucrurile tale preferate din piele.

Cum scapi de petele de vin roșu?

Ai ieșit la o cină romantică împreună cu cel mai frumos bărbat și de emoție, tot vinul roșu a ajuns pe rochia ta albă, nouă achiziție. Toarnă puțină apă minerală pe ea și freacă ușor cu un prosop. Apoi spală și repetă procedura până când pata dispare.

Cum să lărgești pantofii care sunt mici?

Oțetul ar fi o variantă, dar este una destul de urât mirositoare. Poți încerca ceva mai simplu. Poartă o pereche de șosete foarte și apoi încălzește punctele care te strâng cu un uscător de păr. Se vor lărgi ușor, devenind brusc confortabili.

Petele de deodorant

Petele de deodorant sunt o mare problemă pentru că sunt inestetice, mai ales dacă bluzele sunt albe sau de culori deschise. Scapi însă ușor de ele cu puțin bicarbonat de sodiu, apă și peroxid de hidrogen.

 

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline