starshiners.ro
Lifestyle

Trucuri de frumusețe de la Gigi Hadid, cel mai apreciat fotomodel al momentului!

mai 12, 2016
bottegaverde.ro

Gigi Hadid este una dintre cele mai apreciate fotomodele ale momentului. Dacă nu vă este foarte cunoscut numele ei, vă spunem că este unul din modelele Victoria`s Secret, care a ajuns în ultima perioadă să fie un punct de referință în fashion și în beauty, influențând femeile din toată lumea. Frumusețea răpitoare a lui Gigi Hadid și aparițiile ei impecabile se datorează, în mare parte unor trucuri simple de frumusețe pe care ea le-a împărtășit de curând tutor femeilor. Care sunt acestea? Nu o să îți vină să crezi cât de simple sunt!

Sprâncene

Când vine vorba de sprâncene, Gigi spune că are un secret foarte simplu. Nu lasă pe nimeni să se atingă de sprâncenele ei. Uneori, atunci când se află în culise la defilările de modă, le mai aranjează ea la capete, dar în rest, nu lasă pe nimeni să le schimbe forma. Este un secret de-al ei.

Păr

Gigi este fan al combinatului de produse de îngrijire a părului.  Îi place să experimenteze diferite produse, iar când se satură de ele, începe să le amestece între ele. Un mix&match care dă rezultate pentru părul ei. Ea mai spune că nu își spală părul în fiecare zi, în ideea de a nu-l deshidrata. Pentru firele de păr care nu stau așa cum ar trebui, folosește o perie de păr pe care aplică puțin fixativ. Ea spune că este o idee excelentă pentru a le ordona și pentru a avea un look mereu impecabil.

Citește și: Elle Macpherson și secretul frumuseții ei la 51 de ani! Uite de ce arată vedeta mereu tânără!

Coșuri

Ca orice alt om, Gigi mai are și probleme cu tenul, iar în meseria ei, asta poate fi catastrofal. Pentru coșuri însă, nu folosește produse scumpe de îngrijire a feței, ci leacuri băbești. Ea spune că a învățat de la mama ei că cel mai bun remediu pentru acestea este pasta de dinți. Așa că ori de câte ori are probleme, aplică pastă de dinți pe ele și problema este rezolvată.

Practică sport

Nu numai că practică sport pentru a se menține ăn formă, dar sportul pe care îl face ea, pentru a se tonifia și destresa este puțin atipic, dacă stăm să ne gândim că este un model de lenjerie intimă. Gigi Hadid face box, boxul fiind singurul lucru care a determinat-o să meargă la sală.

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline