starshiners.ro
Fashion

Trei moduri inedite de a combina o pereche de sneakers. Uite ce ținute poți să creezi!

mai 31, 2016
bottegaverde.ro

Sneakerșii fac parte din categoria pieselor vestimentare versatile, chiar dacă la prima vedere nu pare așa. Îi poți combina cu rochii, pantaloni lungi, pantaloni scurți, practic, cu orice, numai  că trebuie să ai puțină grijă la materiale. Rezultatul pe care îl cauți vrei să fie elitist și urban chic, nu dus în derizoriu. Ai nevoie doar de puțină atenție, iar look-ul tău va fi perfect!  

Citește și: Cum să te îmbraci vara asta dacă nu îți plac picioarele tale? Patru piese vestimentare de care o să te îndrăgostești!

Sneakersii încă sunt pe val, în materie de piese vestimentare. Ei se bucură de notorietate și în acest sezon, fiind pieseșe de rezistență, alături de pantofii cu toc jos și vârf ascuțit (tip Dorothy) și pantalonii largi, până la glezne. Pentru a crea un look reușit, încearcă să te limitezi doar la câteva nuanțe ale ținutei, bicromie sau tricromie, cel mult. Așa vei reuși să pui în evidență nu numai sneakersii, dar și cealaltă piesă vestimentară.

Sneakersi cu rochie

O rochie până la genunchi, ușor mulată, din bumbac subțire, a fost soluția pe care am găsit-o pentru o zi în care ai mult de alergat. Este o ținută simplă, care iese în evidență strict prin simplitatea ei. Este foarte interesant cum nuanțele se îmbină perfect, cromatic vorbind, lăsând ochiul să se bucure de ținută. Alege acest tip de vestimentație pentru o zi caldă de vară. Ai mare grijă la sneakersi! Eu am ales o  pereche cu imprimeu militar, care pot deveni destul de greu de combinat cu unele nuanțe. Cu puțină imaginație, vei reuși cu siguranță. Ca și accesoriu, am ales un rucsac, de care nu ma mai despart. Iar ochelarii de soare, statement sa fie, cu lentile colorate.

tinuta 1

Sneakersi cu pantaloni din material prețios

Pantalonii din material prețios sunt cei fie din mătase, fie din satin, care au un aspect ușor patinat, lucios. Ei îi prefer pe timp de vară, pentru că sunt foarte comod de purtat. Iar pentru a-i face și mai comozi, le suflec, de obicei, partea de jos, pentru ca gleznele să fie descoperite. Recomand să faci asta doar dacă ai gleznele subțiri, dacă sunt mai grosuțe, acest tip de suflecat îți poate adăuga volum unde nu este cazul, așa că mai bine ai alege o pereche de pantaloni croiți direct până la glezne. Aceeași pereche de sneakersi o poți combina și cu o fustă largă, dintr-un material similar. tinuta 2

Sneakersi cu denim

Denimul este o combinație comună pe care o poți face, atunci când vine vorba de sneakersi. Cu toate acestea, este o combinație reușită, ata este clar. Mare grijă la cum alegi blugii, ideal ar fi să fie până la glezne sau să lase gleznele dezgolite, pentru a pune în valoare ambele piese vestimentare.

Crângachic

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline