astratex.ro
Health

Trei greșeli comune pe care le facem cu toții atunci când folosim hârtia igienică!

august 3, 2016
bestkids.ro%20

Dacă suferiți de multe ori de infecții urinare sau genitale, motivul ar putea fi faptul că folosiți greșit hârtia igienică. Din păcate, mulți nu sunt conștienți că utilizarea necorespunzătoare a hârtie igienică este, de fapt, igienă necorespunzătoare, care de multe ori duce la infecții. Există mai multe greșeli pe care le faceți și de care s-ar putea să nu fiți conștienți. Aceste greșeli nu sunt inofensive, din nefericire! Uite care sunt acestea!

Iată cum ar trebui să utilizați hârtia igienică în mod corect:

Stați pe toaletă prea mult timp

Uneori, când stați pe toaletă foarte mult timp, asta duce la apariția hemoroizilor, din cauza faptului că stați tensionați prea mult timp. Încercați să evitați să faceți acest lucru sau cel puțin să luați câteva pauze prin ridicarea în picioare și mersul pe jos un pic.

Aceste remedii naturale luptă împotriva infecțiilor vaginale! Tu le-ai încercat?

Vă ștergeți excesiv

În acest caz, regula „mai puțin este mai mult” se aplică. Hârtia igienică irită de fapt pielea perianală, conducând astfel la iritație și mâncărime. Dacă te ștergi de două ori este de ajuns. Dar, dacă aveți nevoie să vă ștergeți mai mult, aceasta înseamnă că nu ați golit intestinele complet. Utilizați întotdeauna hârtie igienică moale, fără parfum și culori suplimentare, deoarece este mai puțin  iritantăpentru piele. Puteți folosi și un bideu, este indicat.

Vă ștergeți greșit

Multe femei fac această greșeală după ce merg la toaletă: se șterg din spate în față, transferând astfel bacteriile din rect la uretră. Spre deosebire de bărbați, uretra femeilor este mult mai scurtă, astfel încât bacteriile ajung rapid și ușor la vezica urinară și provoca diferite infecții.

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline