starshiners.ro
Health

Tratamentul uimitor pentru cancerul ovarian! Chisturile vor dispărea dacă folosești această rețetă!

aprilie 18, 2016
bottegaverde.ro

Chisturile ovariene sau cancerul de ovar reprezintă o afecțiune comună la femei, mai ales în ultima perioadă. Nu te îngrijora, există tratament pentru cancerul de ovar, așa că lucrurile nu sunt atât de negre. Dacă ai fost diagnosticată cu chisturi ovariene, dincolo de tratamentul medicamentos recomandat de medic, poți încerca și variantele naturiste, care aduc beneficii organismului. În timp, ele vor dispărea. Iată care sunt rețetele care s-au dovedit a funcționa în cazul tratării chisturilor ovariene.

Chistul ovarian seamănă cu un sac rotund, cu pereți subtiri, plin cu lichid limpede. La suprafața ovarului, chistul ovarian seamănă cu o umflatura. Când un chist ovarian nu eliberează ovule, el continuă să crească, devenind mai mare decat cel funcțional. El se poate rupe, se poate răsuci și poate deveni astfel foarte dureros. Majoritatea chisturilor dispar în câteva luni și sunt inofensive.
Ele apar din cauza nefuncționării corespunzătoare a glandelor și este ideal să fie diagnosticate din timp.

Din fericire, printre tratamentele medicamentoase, există și un tratament natural împotriva cancerului de ovar, care ajută foarte mult în această situație. Este simplu de preparat și foarte eficient, la nivel mondial înregistrându-se cazuri de vindecare în urma aplicării acestui tratament.

Ingrediente:

  • 50 de ml de tequila
  •  50 de ml de zeamă de lămâie
  • 50 de grame de pulpă de aloe vera
  • 100 de grame de miere
  • 3-4 căței de usturoi

Extrageți pulpa de acole vera, pe care o amestecați cu usturoiul curățat și zdrobit. Apoi, combinați cu restul ingredientelor și amestecați bine, până la omogenizare. Compoziția se păstrează la frigider și se consumă câte o linguriță înainte de masa de seară, timp de aproximativ o lună. După o lună, ele vor dispărea.

Mai puteți încerca și alte tipuri de tratamente naturiste pentru chisturile ovariene.

Spălături intravaginale cu infuzie de mărul lupului

Aceste spălături le puteți face de două ori pe zi, mărul-lupului fiind una din plantele care luptă împotriva cancerului de toate felurile și ajută la tratarea lui. Planta oprește înmulțirea necontrolată a celulelor de la nivelul ovarelor. Infuzia se prepară dintr-o mână de plantă mărunțită, peste care se toarnă 2 litri de apă în clocot. Preparatele cu mărul lupului nu se vor administra intern decât la recomandarea medicului, întrucât pot fi toxice.

Alte tratamente naturiste pentru ccancerul de ovar: năpraznic și tinctura de soc

Pulberea de năpraznic este folosită eficient în tratamentul ovarului polichistic. Se administrează o linguriţă de pulbere, care se menţine sub limbă 5-10 minute, apoi se inghite cu un pahar de apă. Cât despre tinctura de soc, aceasta este folosită în cadrul curelor de lungă durată pentru tratarea chisturilor ovariene. Se vor utiliza fructele de soc nematurate, culese atunci când au o culoare roșiatică. Ele vor fi stoarse cu ajutorul unui dispozitiv electric, sucul va fi filtrat și, apoi, amestecat cu alcool alimentar, în cantități egale. Tinctura de soc există și la magazinele naturiste, dacă nu vreți să ă fabricați acasă.

Aceleași rețete pot fi eficiente și în cazul chisturilor mamare.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline