starshiners.ro
Beauty Tips

Tratament pentru unghii fragile. Poți face asta și la tine acasă

februarie 19, 2016
unghii elli.ro
bottegaverde.ro

Mâinile trebuie îngrijite la fel de mult ca și restul corpului , iar despre unghii se spune că sunt cartea de vizită a unei femei. Dacă aveți pielea desihratată, unghiile foarte fragile și nu ați găsit un tatament care să vă ajute în acest sens, vă ajutăm în acest sens.

Dacp vrei să ai mâini sănătoase, o piele fermă și întinsă, atunci, în primul rând, trebuie să renunți la pridusele chimicale. Acestea nu fac altceva decât să accelereze procesul de îmbătrânire. Ce trebuie să faci pe lângă asta este să ții și dietă compusă din legume și fructe care să conțină fier, calciu și magneziu, precum spanac, ouă, cereale integrale, legume verzi, peste, și alimente bogate în  vitaminele A, B6 și C (banane, migdale, morcovi, linte, citrice).

Pentru o bună întreținere a unghiilor trebuie săți cumperi uleiuri care ajută la regenerarea lor, precum migdale, cocos, însă nici fiolele cu vitamina A nu sunt de evitat. Uleiul de măsline este un bun pansament pentru unghii și le ajută să crească mari și sănătoase.

Trei tratamente de succes pentru unghii

  • Tratament cu vitamina E şi suc de lămâie – Toate ne dorim unghii perfecte, însă trebuie să avem grijă de ele pentru a obține rezultatele dorite. Un truc este o fiolă de vitamina E și suc de lămâie, apoi vă masați cu această compoziție.
  • Tratament cu ulei de ricin şi sare de mare  – Un alt truc de care să ținem cont este următorul: avem nevoie de două linguriţe de sare de mare și 2-3 linguriţe de ulei de ricin pe care le punem într-un bol, le amestecăm și aşteaptăm 10-15 minute, iar apoi masăm unghiile și cuticulele.
  • Tratament cu bere şi ulei de măsline – Înmoaie unghiile timp de 15 minute în compoziția formată din bere și ulei de măsline și vei fi cu adevărat satisfăcută.
astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline