watchshop.ro%20
Lifestyle

Topul celor mai teribile 20 de poze făcute de turiști în vacanțe

februarie 15, 2016
Nu toată lumea este inspirată în vacanță
watchshop.ro%20

Dacă tu crezi că ai facut nişte poze destul de interesante în vacanță,  te vei răzgândi după ce vei viziona aceste imagini. Vă oferim un top cele mai horror fotografii realizate în diferite colțuri ale lumii, în ipostaze incredibile, greu de făcut, însă nu imposibil. Acești turiști s-au întecut pe eu cu imaginile pe care le-au reallizat, iar în scurt timp, pozele au devenit virale.

Topul celor mai teribile 20 de poze făcute de turiști:

1. ‘Spuneţi brânză!’ Doamnelor, nu vă faceţi griji, a vrut doar o îmbrăţisare într-o poză de grup, nu e ca și când ar fi o balenă ucigaşă.
ellie1

2. Asta da cină! Cum o fi să mănânci liniștit, iar din tavan să apară cineva cu un cuțit în mână? Evident, personajul este din plastic, însă trebuie să recunoașteți că imaginea este înspăimântătoare.

Elli.ro

Elli.ro

 

3. Cu siguranţă aceasta doamnă a fost ‘placut’ surprinsă să vadă această poză. Va ramâne o amintire interesantă.

ellie3

4. Aveţi grijă!’ Oops, las-o baltă, prea tarziu. Doar ca să ştiţi, acesta este oceanul, în ocean sunt valuri si ar trebui sa avem grijă la ele.

elli4

5. Poza asta nu putea fi facută într-un moment mai bun. Cum fac turiştii asta?

ellie5

6. Presupun ca unor oameni le place… senzaţia asta, dar data viitoare ce spui ca această privelişte să rămână între cei patru pereţi ai camerei tale?

ellie 6

7. Tipul ăsta chiar ştie cum să-i distreze pe el și pe cei din jurul său.

ellie7

8. Unii oameni chiar nu pot înţelege o aluzie, ‘Hmm.. copilul ăsta se pune pe jos, plânge, ţipă şi îşi duce mâinile la ochi îngrozit de teroare, cu siguranţa e pentru că vrea să continui ceea ce fac’

ellie8

9. Vorbind de o capcană pentru turişti. Aceasta este o atracţie a Castelului Blarney, unde trebuie să pupi Piatra Blarney pentru a primi darul elocvenţei, cel puţin bine că au pus bare, putem să deducem din cele vazute mai sus ca turiştii nu sunt chiar cei mai isteți când se află în locuri noi.

elllie910. Ştiţi, familiile acelea care poartă acelaşi tricou la Disneyland pentru a nu se pierde? Ei bine, ei sunt mai rau. Și, până la urmă,  câte perechi de binocluri are familia asta?!

ellie10

11. Asta este preferata mea. Îmi place să mă uit la oameni comportându-se stupid când sunt într-un loc nou. Bătrânul din dreapta care nici macar nu pare că vrea să ia parte la așa ceva aduce tot farmecul pozei.

elli11

12. Să fie ea un gigant? Să fie Turnul Eiffle atât de mic? Nu!  De fapt este doar o fetiţă care a eșuat lamentabil la cursul de photoshop.

ellie12

13. Pantaloni cu talie înaltă, freze asemănătoare, ochelarii, mai este ceva de comentat? Dar, totuşi, dintre toate destinaţiile de vacantă, Dakota de Sud? Ceva imi spune si că voi calătoriţi într-un minivan.

elli13

14. Ei bine, când eşti in Roma, fă ce fac romanii, nu? Nu! Chiar dacă pare o idee foarte faină să iţi faci un tatuaj atunci când eşti în vacanţă, aminteste-ţi, când vei pleca, el va merge cu tine.

elli14

15. ‘Bine, dragilor, dacă vreţi să mergem la parada de 4 Iulie, pune-ţi-vă cu toţii galeţile în cap, nu vreau să vă pierd!’  Mai de grabă nu vrei să îi confunzi cu nişte oameni normali la cap:))))

elli15

16. Tot ce văd in poza asta este greşit, un selfie stick. Serios? Chiar voiai să iţi faci poză purtând tricoul, vesta si ochelarii aia?

ellie 16

17. Doar imaginați-vă o persoană care vine la șofer și întreabă ‘Nu mi-ai găsit cumva bagajul? Este cam atât de înalt, atât de gras, este dezbrăcat și destul de paros’ ‘Da, desigur, este în spate, a mâncat bagajele celorlalți oameni… și câțiva oameni’

ellie 17

18. Atât de sofisticat! Imaginea asta chiar este îngrozitoare.

ellie 18

19. O altă dovadă care să arate cât de sofisticați pot fi unii oameni. Iată, ce poate fi mai minunat decât dungile de la bronzatul neuniform? Ei bine, păi …. dungile de la bronzatul neuniform lăsate de papucii Crocs :))

ellie 19

20. Aici avem un grup de turiști în mediul lor natural, de obicei ies în grupuri și scot sunete asemănătoare cu ‘Waaw!’ ‘Ooh!’ ‘Pot pune mână?’

ellie20

iarena.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline