orange.ro
Lifestyle

Top cele mai sexy zodii: Vezi să nu te frigi, atât sunt de fierbinți!

mai 24, 2016
top-5-cele-mai-sexy-zodii
zenda.ro

Fiecare zodie cu atuurile ei, chiar dacă unele par mai norocoase decât altele. Unele persoane sunt mai frumoase, altele mai bogate, însă sunt multe foarte sexy și rele. Vă întrebați dacă vă integrați în această categorie? Ei bine, iată care sunt cele mai sexy semne zodiacale … Vezi dacă te afli printre ele!

Citește și: Ei sunt pesimiștii zodiacului! Unul dintre ei este nativul din Pești!

 Berbec

Berbecii sunt foarte încăpățânați, probabil asta îi și face sexy, dincolo de toate. Ei vor să iasă numai cum vor ei, când vor ei și nu prea le pasă de ceea ce vor cei din jurul lor. Au o tendință de a fi inabordabili, iar rezistența pe care o arată îi face să fie foarte interesanți, ca și persoane.

Leu

Leii sunt regii zodiacului și se pare că se încadrează și la capitolul cele mai sexy zodii, distincție pe care o merită din plin, sinceri să fim. Ei par a avea tot ce le trebuie pentru acest rol: au putere, au senzualitate, au încredere în ei și știu cum să se foosească de atuurile pe care le au astfel încât să obțină ceea ce vor. Sunt și cât se poate de perverși în sentimente, așa că așteaptă-te la nopți interesante în dormitor atunci când te combini cu un Leu.

Scorpion

Scorpionii sunt la fel de sexy ca și leii, numai că ei sunt conștienți de asta. Te vor fermeca cu o privire sau cu o atingere, astfel încât să îți aduci aminte toată viața de ei. Nu sunt genul care să stea să agațe la colț de stradă, lor le plac discuțiile spumoase și interesante, pe care le practică înainte de a sări asupra ta. Vrea și îi place să te cucerească cu siguranța lui de sine și asta îl face și mai sexy.

zodii sexyGemeni

Mai dual ca niciodată, Geamănul erte o zodie sexy, prin natura lui. Numai că el alternează stările și rolurile în funcție de cum simte. Într-o zi îl poți găsi sexy, în altă zi îl poți găsi cât se poate de fad, în următoarea nu vei ști ce ai găsit la el, pentru că nu parea a mai avea nimic din acel sentiment pe care ți l-a dat cu 2 zile în urmă. Pentru a fi sinceri, Gemenii știu să dea impresia că sunt sexy, ei nefiind neapărat niște pricepuți în domeniu.

 

Citește și: Totul despre Horoscop

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline