starshiners.ro
Lifestyle

Top 5 cele mai frecvente vise pe care le ai și ce înseamnă ele! Fii atentă la cel cu moartea!

mai 19, 2016
bottegaverde.ro

La nivel colectiv, există un top al celor mai frecvente vise pe care le au oamenii. În principal, acestea fac referire la acțiuni și lucruri simple, cum ar fi alergatul, oameni, vehicule sau școli de clasă. Le-ai visat cu siguranță și tu, pentru că sunt comune, dar semnificațiile lor te vor da pe spate cu siguranță. Așa că, spune-ne ce visezi, ca să îți spunem ce se va întâmpla cu tine!

Unii spun că visele sunt date de la Dumnezeu, alții spun că sunt viziuni de pe Tărâmul Întunecat, însă visele nu sunt decât manifestări ale subconștientului și o modalitate pentru creier de a găsi rezolvare pentru diferite situații. Timp de 90 de minute, în fiecare noapte, creierul face asta: găsește soluții pentru problemele care apar în viața ta. De aceea, orice ai visa, are o însemnătate pentru rezolvarea unei situații. Să vedem însă care sunt cele mai des întâlnite vise și ce înseamnă ele, de fapt:

A fi urmărit

Este unul dintre cele mai des întâlnite vise, pe care majoritatea oamenilor l-au avut de-a lungul vieții. Acest tip de vis apare în situații-limită sau atunci când destinul ne forțează să acționăm cumva. El simbolizează nu acțiunea în sine, ci motivul pentru care fugim, acesta fiind, de altfel, și rezolvarea acestui vis, ca și semnificație. Ori de câte ori visați că sunteți gonite, fiți foarte atente la lucrul/persoana de care fugiți, pentru că de fapt acolo este problema. Odată ce vă dați seama, totul este ca și rezolvat, iar anxietatea va dispărea cu siguranță.

Vehicule

Dacă visezi vehicule, de orice tip (mașină, avion, tren) acestea reflectă o direcție, o direcție pe care trebuie să apucăm în viața noastră. Sau chiar mai mult, poate simboliza controlul asupra drumului pe care îl avem: dacă îl avem noi sau preferăm să îl pasăm altora, într-o lipsă de asumare. Vehiculele sunt mijlocul prin care realizăm asta, puterea noastră de a ajunge la destinația finală, tocmai de aceea este foarte important să vezi, dincolo de toate, în ce stadiu este vehicolul care te transportă: este nou și strălucitor, este vechi, este periculos? Ce senzație îți dă în vis?

Citește și: Care este semnificația fazelor lunii și ce ar trebui să faci în fiecare fază! Pregătește-te din timp

Oameni

Oamenii sunt o reflectare a propriei personalități, a sinelui. Uită-te atentă la cei pe care îi visezi, pentru că este foarte posibil ca fix acele aspecte să trebuiască să le dezvolți sau să le elimini din personalitatea ta. Atunci când visezi un iubit înseamnă că acesta este un aspect al sinelui nostru, de care ne simțim detașați.

 Moartea

Contrar credinței și părerii generale, moartea nu este ceva rău atunci când apare în vis. Ea nu reprezintă decât schimbarea care urmează să se petreacă în viața ta și ”moartea” celor vechi. Nu este decât un semn că evoluezi sau un semn care îți indică ce ar trebui să faci pentru a evolua. Nu este așa rău, nu?

Zborul

Zborul este un alt vis frecvent. A zbura simbolizează controlul pe care îl avem sau credem că îl avem în viețile noastre (raportat la eficiența sau slăbiciunea zborului). Avem oare încredere sau nu că ne putem realiza țelurile? Acestea sunt întrebările pe care ar trebui să ți le pui după ce visezi că zbori. Fii foarte atentă la detalii: cât de greu îți e să zbori, cât de ușor, cât de sus te-ai ridicat..sau încă te chinui să zbori la sol? Acestea sunt indicii clare ale controlului pe care îl ai și al determinării de a realiza un țel.

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline