orange.ro
Lifestyle

Top 3 zodii de bărbați care te cuceresc cu empatia lor. Au fost deconspirați!

martie 31, 2016
zodii empatice elli
zenda.ro

Există femei care sunt atrase în primul rând de inteligența unui bărbat,  dincolo de aspectul fizic. De inteligența emoțională a unui bărbat,  care îi permite acestuia să asculte o femeie și să poate empatiza cu fericirea sau suferința ei. Care să știe cum să îi vorbească și când să îi vorbească, fără a exagera. Care să folosească gesturi potrivite și cuvinte potrivite pentru a o încuraja și pentru a o face să meargă mai departe. Sunt aceste tipologii de bărbați și se pare că  nenumărate educația  și experiența,  dar și zodia pe care o au le oferă aceste abilități.  Care sunt zodiile care pot empatiza cel mai bine cu femeile? Afli răspunsul mai jos.

Este adevărat,  probabil foarte puțini bărbați îți vor recunoaște din prima că au aceste abilități, mai mult din teama de a nu îi lua peste picior. Dar odată ce le câștigi încrederea, îți vor acorda atenția lor totală.

Bărbații Rac

Sunt probabil unii dintre cei mai empatici bărbați ai zodiacului. Vor fi acolo ori de câte ori vei avea nevoie de ei și îți vor oferi sfaturile, înțelegerea și sufletul, în timp. Asta pentru că ei, în esență, sunt stabili și foarte familiști.  Ei nu suportă să stea singuri și vor căuta mereu să fie alături de o femeie care să le înțeleagă toate nevoile, atât fizice, cât și emoționale. Bărbații Rac nu caută frumusețe, o consideră superficială. Ei caută la o femeie acel aer interesant care să le facă mintea să trasate,  iar mai apoi sufletul. Sunt dispuși, odată ce descoperă asta, să facă orice pentru doamna lor, fără a cădea în ridicol. Sunt cei mai interesanți parteneri de discuție și ajung să dezvolte prietenii, înainte de mari iubiri. Cu pași mici, ca și cum ai clădi un castel. Sunt foarte sensibili, dar o vor arăta mai greu. Atunci când vor răni pe cineva, își vor da seama și își vor cere scuze. Le place să ofere și emoțional,  dacă li se dă la schimb asta. Au relații excelente cu zodiile de Pământ.

Bărbații Fecioară

Un bărbat în această zodie are un aer intelectual, aparte și îi plac glumele bune. Sunt foarte pretențioși atunci când vine vorba de o femeie, dar și atunci când o găsesc,  nu o lasă să le scape printre degete. Conștientizează valoarea unei persoane și știu sa citească oamenii în timp record, e una din abilitățile lor. Au o mare nevoie de stabilitate, pe care o caută cu orice preț și nu se lasă până când nu o găsesc.  Adoră sa fie empatici, adoră lucrurile smart și simple, făcute în doi. Sunt unii dintre cei mai buni parteneri pe care îi poate avea o femeie, sunt buni ascultători și le place să se implice în tot ceea ce ține de femeia în care cred. Pot oferi și ajutor, dar motivează omul de lângă ei să își crească încrederea, spunându-i că poate reuși.

Bărbații Pești 

Un om fidel, onest și sensibil, ale cărui capacități empatice sunt rare. Datorită sensibilității lor, bărbații din zodia Peștilor se vor îndrepta către domenii artistice, care să  le permită să își folosească sensibilitatea sub umbrela artei. Este scuza cea mai bună pentru ei, pentru a nu fi luați peste picior. Le place să ajute, să asculte, să dea sfaturi,  iar atunci când se îndrăgostesc, inteligența lor emoțională atinge cote alarmante. Sunt bine de ținut aproape, dacă  ai gânduri serioase și ești ce li se potrivește lor!

 

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline