orange.ro
Lifestyle

Top 3 zodii care te vor înnebuni în pat! Sunt adevărate profesioniste și dau pe spate orice bărbat!

august 16, 2016
zenda.ro

Sunt zodii și zodii. Zodii care se pricep la iubit, zodii cărora le place să aibă grijă de alții, zodii certărețe și zodii care excelează…la pat! Află de la Elli.ro care sunt zodiile de femei care sunt cele mai pricepute atunci când vine vorba de poziții sexuale și înnebunit bărbații! Tu te numeri printre ele? Află citind materialul de mai jos!

Femeia Leu

Femeia Leu este cu adevărat fascinantă. Atât de fascinantă, încât te va atrage în mrejele ei încă de la prima întâlnire. Este o femeie care știe să se facă iubită, dar cu care poate fi destul de greu să trăiești, dacă nu știi cum să o iei. Este o carieristă, așa că relațiile amoroase nu prea sunt printre prioritățile ei. Însă odată ce i-ai intrat pe sub piele, devine instant…eroina ta. Este cea care va încerca orice poziție sexuală, va zice DA la orice vrei să faci în pat și este cea care va înnebuni partenerul cu priceperea și cunoașterea de care dă dovadă. Pentru că este o profesionistă a sexului, de dragul sexului. Femeia Leu nu are inhibiții și nimic nu este tabuu pentru ea. Are un apetit sexual impresionant și dorește mereu ca bărbații să facă o mare coadă la ușa ei. Nu va face niciodată primul pas. .

Femeia Gemeni

Femeia Gemeni este ca argintul viu. Nu rămâne niciodată acolo unde o lași pentru că este foarte curioasă și îi place să exploreze cât poate de mult. Îi place să diversifice, iar când vine vorba de poziții sexuale, atunci să te ții! Îi place să încerce cât mai multe, de cât mai multe ori. Un bărbat timid ar putea fi ușor speriat de toate practicile și intențiile sexuale ale femeii Gemeni. Chiar dacă este o doamnă desăvârșită în societate, în pat se transformă instant. Ea face dragoste mai des decât oricare altă zodie și are un apetit impresionant.

Femeia Taur

Asta da femeie fatală! Senzuală și voluptuasă între cearceafuri, ea are toate trucurile pentru a face un bărbat să se urce pe pereți, la propriu. Nu își dorește partide scurte de sex, ci dimpotrivă, îi place să prelungească plăcerea cât mai mult până la punctul culminant. Este guvernată de planeta Venus, de aceea are mereu poftă de sex. Femeia Taur nu este pudică, așa că atunci când simte că se potrivește cu bărbatul de lângă ea, va încerca orice poziție sexuală pentru a-l scoate din minți!

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline