starshiners.ro
Fashion

Cu ce trebuie să te îmbraci în vacanța de la mare! Află ce să porți pentru a fi în trend pe litoral!

iunie 23, 2016
bottegaverde.ro

Chiar dacă tentația de a epata atunci când mergi în concediu pe litoral este foarte mare, gândește-te că litoralul nu este decât o altă destinație de vacanță, unde scopul este să te distrezi, în primul rând, nu să arăți noile achiziții din garderobă. În plus, gândește-te că având un specific anume, este foarte posibil ca ceea ce ai în garderobă și ceea ce porți în mod obișnuit în serile din București, de exemplu, poate să devină total nefuncțional pe litoral. Urmează ținute permise și ținute interzise la mal de mare!

Citește și: Ținute cu care vei face furori vara asta

Tocurile înalte

Sunt interzise atunci când mergi la mare, mai ales purtate pe timp de zi. Nu sunt potrivite nici măcar pentru o petrecere la piscină, pentru că există riscul să faci o entorsă sau să îți luxezi glezna. Având în vedere că există mult nisip, tocurile devin foarte greu de purtat și nici nu prea se potrivesc cu atmosfera. Dacă te bate gândul să le iei pe plajă, pentru a impresiona pe cineva, renunță din start la această idee, pentru a nu cădea în ridicol. Le poți înlocui cu sandale cu talpă joasă sau papuci comozi. Dacă ții morțis, alege încălțări cu puțin toc, pentru a fi ușor de purtat.

Paiete și sclipici

Marea nu este pentru paiete și sclipici, nici măcar în club. Alege materiale simple sau ținute simple, pe care să le accesorizezi cu o pereche de sandale statement, de exemplu. Paietele sunt greu de purtat, iar aerul de mare, cât și căldura nu vor face decât să le transforme în ceva pe care ai vrea să îl dai jos cât mai repede.

Mătase, bumbac, in, voal

Asta ar trebui să porți atunci când ești la mare. Sunt foarte comode și permit aerului să treacă prin țesătură. Orice este vaporos și…curgător este indicat atât pentru zilele, cât și pentru nopțile la mare. Caută în dressing-ul tău, sigur vei găsi ceva care să se potrivească. Dacă nu, dă fuga la cel mai apropiat magazin pentru a-ți reface garderoba.

Lucrurile mulate

Chiar dacă ai un corp de invidiat, hainele mulate pot fi un mare dezavantaj atunci când ești la mare. Pielea transpiră și dvine lipicioasă de la aerul sărat, așa că oricât de mult te-ai chinui să arăți impecabil, vei ajunge să detești ce ai pe tine, pentru că te vei cihuni constant să aranjezi rochia, care se lipește constant de corp.

Platformele

Sunt indicate unei plimbări pe faleză sau unei seri la mal de mare. Îți arată și piciorul frumos, se adaptează și mediului în care ești. Alege platforme statement, cu imprimeu sau cu tot felul de detalii care te pot scoate în evidență.

Accesorii metalice

Mare grijă când le porți, ca și moment al zilei. Dacă alegi să le porți când soarele este sus pe cer, ele îți pot produce iritații sau inflamații ale pielii. Fiind foarte cald, se vor freca de piele și vor duce la un mare disconfort.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline