1. Introducere

Conditiile aceastea de utilizare guverneaza obligatiile si drepturile ambelor parti intre website-ul elli.ro (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor elli.ro (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligatii care decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet elli.ro (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul reglementeaza si obligatiile si drepturile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor elli.ro.

Furnizorul poate modifica sau completa conditiile de utilizare. Modificarile intra in vigoare imediat dupa afisarea acestora in platforma.

elli.ro nu este un magazin online si nu se face responsabil pentru exactitatea informatiilor oferite de terte parti, inclusiv preturile, descrierile produselor, dimensiunile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de orice achizitie, va recomandm sa verificati datele de pe platforma magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din elli.ro. Toate produsele disponibile sunt supuse conditiilor stabilite de terti si elli.ro nu se face responsabil pentru acestea.

2. Continutul contractului de furnizare servicii

Acesti termeni au ca scop definirea accesului si folosirea serviciilor elli.ro si servesc ca si acord legal intre dvs. si elli.ro. Prin accesarea elli.ro si alte utilizari ale serviciilor acestora, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu aceste termene si conditii.

3. Termenii de serviciu

Furnizorul de servicii nu trebuie sa presteze serviciile in cazul unei probleme de furnizare a energiei electrice, defectiuni in reteaua de date, defectiuni la sistemel informatice, alte defectiuni cauzate de terte parti sau interventii de forta majora.

Pe parcursul oferirii serviciilor pot exista restrictii temporare, intreruperi intermitente, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Utilizarea serviciilor

Accesul la serviciu are ca destinatie exclusiv utilizatorul.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa ofere utilizarea serviciilor elli.ro de catre alte sisteme informatice sau terte persoane.

Utilizatorul nu poate utiliza aplicatii software sau proceduri care au sau ar putea avea un impact negativ asupra functionarii echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati ce au ca scop impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverelor furnizorului pe care platfroma opereaza serviciile, sau de a efectua alte atacuri asupra acestui server, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automatizate.

5. Protectia datelor personale si trimiterea de informatii

elli.ro nu proceseaza date personale altfele in afara de email-ul a utilizatorului in momenul adugarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are posibilitatea de a da consimtamantul neconditionat in vederea trasmiterii de informatii si de comunicare comerciala conexe serviciului. Tot odata, utilizatorul poate retrage consimtamantul in orice moment.

Pentru mai multe informatii privind Principiile de procesare a datelor personale si Principiile de utilizare a cookie-urilor, va rugam sa consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea din contractul de furnizare de servicii

Utilizatorul are dreptul de a anula contractul de furnizare servicii, prin transmiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau orice alta persoana ce utilizeaza website-ul recunoaste ca, fara un acord in prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate aflate pe site si protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii site-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca sisteme, software sau alte proceduri care au sau ar putea avea un impact deficitar asupra functionarii site-ului sau a serverelor.

Utilizatorul este autorizat sa adauge informatii pe site-ul web. Se face referire aici stric la adaugarea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctele de vedere ale autorilor si nu prezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu se face responsabil pentru veridicitatea informatiilor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a sterge orice contributie, fara justificare.

Contributiile intra in proprietatea Furnizorului la adaugarea acestora pe platforma iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile care ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara a se restrictoina la oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin adaugarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei adaugate.

Utilizatorul nu are drept la nici o compensatie pentru adaugarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte parti sau persoane.

Informatiile de contact ale Furnizorului: Adresa de email: admin{@}elli.ro.

Ultima actualizare 18.10.2022.