starshiners.ro
Lifestyle

Terapia prin care afli dacă el este sufletul tău pereche!

iunie 28, 2016
bottegaverde.ro

Ți-ai dorit vreodată să ai bani, succes, fericire și iubire? Ai căutat probabil metode peste metode prin care poți face acest lucu. Ai cerut sfaturile celorlalți, ai citit cărți motivaționale, ai recurs la autosugestie pentru asta. Însă lucrurile sunt mult mai simple de atât, doar că ai nevoie de puțină determinare și ceva efort depus în acest sens. O dată ce ești dispusă să faci asta, poți încerca terapia Access Bars, o terapie nou introdusă în România, care îți va schimba radical viața!

Citește și: Terapia prin care afli dacă el este sufletul tău pereche!

Metodele alternative de a ajunge la ceea ce îți dorești sunt acum mult mai accesibile, din toate punctele de vedere. Terapia Access Bars este una dintre cele mai eficiente metode prin care putem renunța la propriile limitări și judecăți de valore, deschizându-ne către succes și transformarea noastră totală. Acest tip de terapie presupune atingerea a 32 de puncte diferite care te asistă în eliberarea deciziilor pe care le-ai făcut legate de orice aspect al vieţii tale pe care nu crezi că îl poţi schimba.

În Bars se utilizează 32 de puncte pe cap care, atunci când sunt atinse uşor, încep să elibereze limitările legate de diferite aspecte ale vieţii tale. Se numesc Bars deoarece sunt nişte bare de energie care trec prin capul tău. Există bare legate de Conştientizare, Control, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Îmbătrânire, Creativitate, Pace, Recunoştinţa etc. Cu ajutorul Bars, undele electromagnetice se disipă, motiv pentru care după fiecare sesiune Bars, oamenii experimentează o stare de relaxare profundă şi eliberare. Prin Bars noi ne curăţăm de  toate convingerile/ tiparele/ punctele de vedere şi toate informaţiile luate din exterior sau ni le-am creat singuri cu care ne-am identificat şi le-am stocat în noi şi care de fapt ne blochează să creăm ceea ce ne dorim în viaţă. Cu cât curăţăm mai mult, obţinem mai multă claritate, linişte şi bucurie în viaţă şi astfel nu o mai transferăm nici la partenerii noştri de viaţă şi învăţăm că totul depinde de noi şi noi suntem singurii care ne elimităm singuri.

Access Bars funcționează pentru cupluri

Dacă te întrebi dacă el este cel potrivit pentru tine sau dacă sunteți compatibili, puteți găsi împreună răspunsul la aceste întrebări print acest fel de terapie. Specialiștii din domeniu spun că tocmai acest concept de cuplur ar trebui să îl dăm uitării, pentru că oamenii sunt indivizi separați, care au capacitatea de a trăi împreună. Iar atunci când ne vizualizăm un cuplu, ne creăm limitări. Pentru a forma un cuplu, cei doi indivizi ar trebui să gândească în permanenţă identic, ceea ce e în completă contradicţie cu individualitatea. Este recomandat să ne întrebăm ce am putea face diferit pentru a beneficia de potenţialul nostru maxim în cadrul unui cuplu şi în orice tip de relaţie pe care o avem cu cei din jurul nostru, iar aici intervine Access Bars, care ne ajută să creem spaţiu în noi înşine şi în relaţiile cu ceilalţi ca să ne putem dezvolta şi evolua împreună în cel mai armonios mod cu putinţă,prin acceptarea celuilalt şi iubirea faţă de el.

Manipularea nu este bună

Access Bars, ca terapie este foarte eficientă și în ceea ce privește eliminarea manipulării din toate sistemele noastre, pentru că, de ce să nu recunoaștem, acesta este unul dintre lucrurile pe care adorăm să le facem, fie conștient, fie inconștient. Începând cu dresatul animalelor, până la sfatul pe care îl dăm unui prieten și continuând cu partenerul de viață, căruia îi spunem ce să facă, crezând că putem lua decizii pentru el. Acest tip de terapie distruge astfel de comportamente și te învață că manipularea nu este bună, ba chiar mai mult, este primul lucru la care trebuie să renunți atunci când vrei să te schimbi.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline