starshiners.ro
Beauty Tips

Ten perfect, fără puncte negre și pete solare, în numai 30 de minute! Cine ar fi crezut că funcționează?

iulie 11, 2016
bottegaverde.ro

Petele solare și punctele negre pot să apară din cauza a diverși factori, cum ar fi sarcina, expunerea excesivă la soare, alimentație, îmbătrânire, iar uneori pot fi și ereditate. Deseori, ele devin mai întunecate și mai mari cu timpul. Recent, s-a constatat că acest amestec se poate elimina în mod eficient petele de pe piele, în cel mai scurt timp. Acesta este fabricat din ingrediente naturale și nu are efecte secundare.

În numai 30 de minute, vei avea un ten fără puncte negre și pete solare sau de îmbătrânire. Este o rețetă care funcționează și nu dă greș niciodată!

Ingrediente:

  • 1 lingură de miere organică
  • 2 linguri fulgi de ovăz
  • Lapte

Citește și Cum să ai orgasm în doar 5 minute

Instrucțiuni:

Se combină toate ingredientele și se amestecă bine până la omogenizare. Curățați bine pielea înainte de a aplica masca. Permiteți-i să acționeze timp de aproximativ o jumătate de oră. Apoi, clătiți  cu apă caldă. Pentru rezultate optime, utilizați masca  timp de noapte. Amidonul găsit în ovăz are efecte de albire naturale și a fost mult timp folosit pentru îndepărtarea petelor din țesături și picturi.

Cum previi apariția petelor de pe față

Se recomandă să se evite expunerea la soare cât mai mult posibil. De asemenea, asigurați-vă că purtați pălării și ochelari de soare, și nu ieșiți din casă  înainte de a aplica protecție solară, mai ales în timpul verii. Mănâncă mai multe fructe, legume și pește. Bea cel puțin 6-8 pahare de apă în mod regulat.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline