starshiners.ro
Health

Suferi de insomie și depresie? Iată ce trebuie să folosești pentru a scăpa de ele

iulie 27, 2016
bottegaverde.ro

Tot mai mulți oameni spun mereu că se simt obosit tot timpul. Și nu vorbim doar despre persoanele în vârstă. Tinerii se simt la fel de obosiți! Deci, care e motivul pentru asta? Lipsa de somn, poate? Ei bine, somnul de noapte recomandat este de 8 ore. Însă, adevărul  este că oamenii dorm de obicei, 6 sau 7 ore în fiecare zi. Dar aceste ore nedormite pot avea un impact mare asupra sănătății noastre, și într-un mod rău. Există însă un remediu natural pe care îl poți încerca, care te va face să nu te mai trezești obosit niciodată, indiferent de cât de puține ore ai dormi!

Corpul nostru are nevoie de cel puțin 8 ore de somn, pentru că acesta este timpul necesar pentru a reîncărca întregul organism. Mulți oameni cred că pot fi ajutați de cofeină, dar este greșit! Cofeina poate oferi doar un scurt impuls, poate da o energie temporară și odată ce efectele acesteia trec, te vei simți chiar mai rău decât înainte!

De asemenea, ar trebui evitată vizionarea TV și lucrul pe calculator cu cel puțin o oră înainte de a merge la culcare. Acest lucru poate fi de mare ajutor șivă va ajuta să adormiți mult mai repede. Atunci când ne uităm la televizor sau când lucrăm pe calculator, creierul nostru este în stare de alertă, iar organismul nostru are nevoie de ceva timp pentru a calma creierul înainte de a adormi.

Dar nu ar trebui să fiți îngrijorați, pentru că există un remediu complet natural care vă poate ajuta cu problemele legate de somn. Din fericire, acest remediu este extrem de eficient și te vei trezi plin de energie și odihnit. Cel mai bun lucru legat de acest remediu este că este făcut din ingrediente care se găsesc ușor și pe care le aveți deja în bucătărie. Secretul din spatele acestui remediu natural este sarea roz de Himalaya.

Aceasta este, de asemenea, extrem de utilă pentru migrene și dureri de cap; poate sprijini, de asemenea, funcția glandelor suprarenale în efortul lor de a lupta împotriva bolii. Sarea de Himalaya este un ajutor foarte util în procesul de pierdere în greutate.

Sarea roz Himalaya poate afecta nivelul de serotonină (neurotransmițător), deci putem spune că aceasta poate ajuta în lupta împotriva depresiei. Și, cel mai important lucru este faptul că sarea de Himalaya poate stabiliza nivelul de melatonină, crucial pentru un somn odihnitor.

Remediu somn ușor sare de Himalaya

Tot ce trebuie să faceți este să amestecați 5 lingurițe de miere organică și 1 linguriță de sare Himalaya roz într-un borcan de sticlă. Ar trebui să consume acest remediu  în fiecare noapte înainte de a merge la culcare. Doar pune 1 linguriță de amestec sub limbă. Veți adormi mai repede și niciodată nu vă veți trezi obosiți.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline