starshiners.ro
Beauty Tips

Sucul de ceapă ajută la creșterea rapidă a părului / VIDEO

iulie 18, 2016
bottegaverde.ro

Tunsorile vin și se duc, dar părul lung este ceva ce va rămâne mereu la modă. De fapt, părul lung a fost mult timp un simbol al sexualității, atractivitatea și arată bine, dincolo de toate. Cu toate acestea, creștere părul lung și sănătos poate fi o mare provocare, mai ales în acum, când există vopsele de păr, ondulatoare și alte instrumente care pot afecta creșterea lui naturală.

Există însă un remediu foate simplu pentru creșterea lui, iar acesta este sucul de ceapă! Uite cum se prepară, cum se aplică și care sunt efectele acestui suc asupra părului! Foarte multe femei se confruntă cu pierderea părului, care poatet fi cauzată de o serie de factori, inclusiv utilizarea excesivă a coloranților chimici din vopselele sau produsele de păr, stres, dezechilibru hormonal, alergii, și ultimul, dar nu în ultimul rând, genetica.

Citește și Cătălina Grama și Paul Ipate vor deveni părinți

Chiar dacă uleiurile naturale și masajul pot fi destul de benefice, mai există un ingredient care face minuni pentru calitatea părului și lungimea acestuia. Sucul de ceapă s-a dovedit a fi extrem de eficient în stimularea creșterii sănătoase a părului, precum și în îmbunătățirea calității de ansamblu a acestuia.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline