starshiners.ro
Health

Sucul care distruge alergiile de sezon instant! Nu vei mai avea deloc probleme dacă îl bei!

august 17, 2016
bottegaverde.ro

Alergii de sezon sunt întotdeauna un fenomen comun și destul de neplăcut, care rareori poate fi vindecat pe cale naturală. Dar pentru acei oameni cu un sistem imunitar slăbit și care au o mucoasă deteriorată, vă sugerăm suc care luptă împotriva tuturor alergiilor de sezon. Dacă îl consumați, nu veți mai avea niciodată probleme! Cel puțin, așa spun cei care l-au încercat deja!

Rețeta pentru acest suc care luptă împotriva alergiilor de sezon este una cât se poate de simplă și ușor de preparat. Veți avea nevoie de  următoarele 5 componente pentru a elimina toate simptomele alergiilor, care devin atât de săcăitoare.

  • 1 morcov mijlociu
  • 2 portocale mari
  • ½ castravete
  • 5-10 frunze de mentă
  • 20 de grame de ghimbir proaspăt

Portocalele sunt o sursa excelentă de vitamina C, care protejează sistemul imunitar, în timp ce menta este un adevărat miracol natural pentru  tractul respirator, care suferă de obicei, atunci când alergii de sezon se instalează. Ghimbirul reduce durerile de cap, care pot rezulta din strănuturile frecvente, iar în afară de aceasta este un antioxidant eficient.

Bea acest suc dacă vrei să scapi de inflamații și de problemele cu glanda

Mod de preparare:
Se spală fructele și coaja. Toca toate fructele se taie în bucăți mici și se pun în blender. La sfârșit se adaugă frunzele de mentă. A se păstra băutura în frigider și trebuie să o consumați pe stomacul gol, înainte de micul dejun. Doza zilnică recomandată este de o cană. Și uite așa alergiile și simptomele lor dispar aproape instant!

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline