watchshop.ro%20
Lifestyle

Staruri de Hollywood care au refuzat rolurile vieții lor!

aprilie 5, 2016
watchshop.ro%20

Și starurile de la Hollywood mai greșesc! Mai ales când vine vorba de a refuza roluri care ar fi putut să le schimbe radical viața! Care sunt vedetele care au zis ”pas” celor mai bune oferte din cariera lor, fără a ști acest lucru, afli din materialul de mai jos!

Leonardo di Caprio, Boogie Nights

În anii `90, Leo a avut de ales între două roluri: cel al lui Jack Dawson în Titanic și cel al lui Dirk Diggler, în Boogie Nights. În mod evident, el a acceptat oferta lui James Cameron, care l-a și transformat în unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood. Cu toate acestea, diCaprio regretă încă faptul că nu a ales drama lui Paul Anderson: ”Când am discutat cu Paul despre acel rol, nu văzusem prea mult din munca lui. Este probabil singurul film pe care regret că nu l-am făcut”, spunea Leo în 2010.

Charlie Hunnam – 50 Shades Of Grey

În 2014, Charlie Hunnam s-a retras din cast-ul filmului ”50 Shades Of Grey”, cu foarte puțin timp înainte de a începe filmările, invocând conflicte cu echipa. Ulterior, Hunnam a vorbit despre asta, spunând că avea mai multe proiecte în paralel și că a trebuit să aleagă. Ce-i drept, ce a ales el a fost mult mai dezastruos decât mult discutatul ”50 Shades of Grey”, care i-ar fi putut crește popularitatea în rândul publicului.

Rachel McAdams – The Devil Wears Prada

Rachel McAdams nu are fler absolut deloc atunci când vine vorba de a accepta sau de a refuza rolurile care i se oferă. Printre proiectele pe care le-a refuzat se numără Mission: Impossible 3, Casino Royale și The Devil Wears Prada, dul cel din urmă putând să îi asigure un loc binemeritat în rândul actorilor buni de la Hollywood. Ea a explicat deciziile sale într-un interviu acordat pentru ELLE, în 2007: ”Nu vreau să fac filme doar de dragul de a face filme, trebuie să mă regăsesc cumva în acele roluri”, a spus ea. Cu toate acestea, a ales să spună DA unui dezastru cinematografic, al doilea sezon din True Detective`s.

Gwyneth Paltrow – Titanic

Credeți sau nu, Gwyneth a fost prima alege a producătorilor și regizorilor filmului Titanic, rol care ulterior a fost acordat lui Kate Winslet. Paltrow a refuzat propunerea de a juca rolul lui Rose, lucru pe care îl regretă și acum.

Christina Applegate – Legally Blonde

Atunci când ”Married with children” a fost scos de pe post, în 1997, Christina Applegate a primit o propunee de a juca rolul lui Elle Woods în Legally Blonde, film foarte bine cotat în box office. Ea a refuzat, spunând că nu vrea să joace încontinuu același rol, al blondei naive și prostuțe. Ce alegere neinspirată, nu-i așa?

 

iarena.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline