starshiners.ro
Health

Smoothie-ul care purifică organismul și ajută la regenerarea pielii!

mai 18, 2016
bottegaverde.ro

Știm că vrei un ten cât mai luminos și curat, fără imperfecțiuni. Asta poți obține nu folosind creme scumpe, ci un simplu smoothie, care te va face pur și simplu dependentă de el! Secretul constă în combinarea inteligentă a ingredientelor, care ajută digestia și îți conferă energie pentru întreaga zi! Rețeta noastră preferată de smoothie ți-o împărtășim și tie acum. 

Partea cea mai importantă la acest smoothie este a găsi doza perfectă de ingrediente și de a face un mix sănătos, care elimină toate toxinele din organism, dar care să îți dea și energie pentru întreaga zi. Pentru maximum de efect, smoothie-ul trebuie să aibă savoare, grăsimi bune și fibre. Savoarea o poți găsi amestecând laptele cu o parte din fructele și legumele tale preferate. De exemplu, bananele sunt foarte bune la gust și ajută la obținerea consistenței cremoase de care are nevoie un smoothie. Dacă mai pui niște antioxidanți puternici, cum ar fi fructele de pădure, ești deja pe drumul cel bun.

Citește și: Împachetările cu argilă și trandafiri te transformă în cea mai frumoasă femeie din lume! Încearcă-le acum!

smoothie ten curatCât despre grăsimi, acestea te ajută să obții senzația de sațietate pe parcursul unei zile. Poți alege avocado pentru vitamina E și C, să adaugi și mai multă consistență și să ajuți și tenul, odată cu asta, să fie luminos. Fibrele sunt esențiale pentru digestie și pentru ridicarea nivelului de energie al întregului corp. Ai nevoie de asta, mai ales dacă te așteaptă o zi lungă. Poți folosi semințe de in, de exemplu sau chiar pudre alimentare care au probiotice, enzime și care fac cu adevărat minuni pentru ten. Orzul, spirulina și ginseng sunt cele mai bune soluții pentru un maximul de energie. În plus, îți hrănesc și tenul, făcându-l mai luminos. Noi am descoperit o rețetă, pe care o facem în fiecare dimineață, pentru a ne îmbunătăți digestia și pentru a căpăta maximum de strălucire a tenului.

Ingrediente
  • o lingură de pudră proteică, oricare brand (pentru că este o sursă foarte bună de antioxidanți, adaptogeni, probiotice, enzime digestive, toate solubile)
  • o ceașcă de lapte de migdale dulci
  • o banană
  • jumătate de cană de căpșuni
  • un sfert de avocado
  • o lingură de semințe de in

Puneți totul într-un blender și amestecați până când obțineți o pastă omogenă. Mare atenție, totul trebuie servit imediat!

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline