starshiners.ro
Lifestyle

Sigur nu știai asta! Ce înseamnă când ai un deja vu

aprilie 13, 2016
bottegaverde.ro

Ai trecut printr-un loc și ai simțit că îl cunoști pe îndelete, cu toate că nu îți aduci aminte să mai fi fost pe acolo. Ai văzut o persoană și ai simțit că o cunoști de o viață, cu toate că nu ai mai văzut-o niciodată. Îti vin gânduri și idei, a căror origine nu o cunoști. Acesta este deja vu-ul, care atunci când apare, îți dă o stare ciudată, pentru că nu îi cunoști originea. Cu toții l-am experimentat, dar câți dintre noi știu ce înseamnă? Iată explicația!

Ce înseamnă deja vu-ul?

Există o întreagă teorie care stă în spatele acestui simțământ numit deja vu. Dezvoltarea personală și terapiile alternative de vindecare (meditație, regresie, etc) dau o explicație foarte clară asupra acestui subiect, pe care mulți nu o pot digera din prima: deja vu-ul sunt flash-uri din alte vieți, sunt acele senzații de familiaritate pe care nu putem să ni le explicăm.

Genetic vorbind, fiecare om care se naște vine cu o încărcatură a strămoșilor lui, plus coduri și programe încă neactivate din celelalte vieți pe care le-a trăit pe pământ. Se spune că 75% venim cu încărcătura strămoșilor, iar 25% sunt gata pentru a fi ”ocupate” în această viață. Gândiți-vă numai la copiii geniu, cărora la 3 ani de zile li se activează amintiri din alte vieți și devin genii în muzică sau în scris. De unde ar putea avea aceste informații, dacă nu din celelalte vieți?

Când se întâmplă, deja vu-ul poate fi ușor debulosant, și asta pentru că mintea nu reușește să identifice sursa amintirii. Cel puțin, nu conștient. De unde vine, cine a creat-o, care este contextul în care s-a creat?…sunt întrebări care pun un blocaj creierului, acesta tot încearcând să proceseze informația și dă rateuri de fiecare dată când este pus în astfel de situații. Există metode pentru a afla sursa informațiilor, una dintre ele fiind regresia hipnotică, iar a doua metodă, puțin mai soft, este chiar meditația.

Cum funcționează?

Atunci când ai un deja vu, acest lucru poate avea mai multe semnificații. Urmărește cu atent emoțiile și stprile pe care ți le conferă evenimentul care l-a declanșat pentru a afla exact semnificația lui.

Ți s-a activat o viață anterioară

Dacă ești genul de persoană care crede în viețile anterioare, ceea ce ar trebui să știi este că frecvența deasă a deja vu-urilor poate însemna că una din viețile tale anterioare s-au activat, că sunt anumite amintiri care trebuie să iasă la suprafață, pentru ca tu să le digeri și să le conștientizezi. Sunt anumite amintiri stocate în subconștient care îți pot crea blocaje în viața actuală și nu te pot lăsa să evoluezi. Lasă amintirile să vină normal și natural, fără a le opri. Notează-le pe o foaie de hârtie, alături de modul în care te fac să te simți.Observă stările pe care ți le crează.

Ai ceva de rezolvat cu locul sau persoana respectivă

În viețile anterioare, cu toții am fost călăi, ucigași, negustori, regi, vrăjitoare, samd. Nu se știe niciodată ce ai făcut în locul care ți-a declanșat amintirea. Poate l-ai pârjolit sau ai vărsat sânge pe el. La fel se poate întâmpla și cu persoanele. Karma funcționează, în general, iar ceea ce nu este rezolvat în alte vieți, poate se rezolvă în cea pe care o trăiești conștient.Tot ceea ce este nerezolvat, mai devreme sau mai târziu se va rezolva, pentru că este în datul firesc al lucrurilor, ca totul să fie echilibrat.  Poate ai de spus niște scuze, de făcut niște iertări, de ridicat niște blesteme, cine știe? Vezi exact emoția pe care o conferă deja vu-ul și verbalizează scuzele, eliberând legătura toxică dintre tine și persoana respectivă.

Dacă ești curajoasă, poți alege regresia hipnotică, care îți va răspunde cu siguranță la întrebări. Îți va clarifica toate stările și senzațiile pe care le ai. Mare grijă, căci poate scoate la suprafață amintiri foarte urâte.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline