astratex.ro
Beauty Tips

Și-au desenat tot corpul, iar acum regretă! Vedetele cu cele mai neinspirate tatuaje!

mai 23, 2016
bestkids.ro%20

Atunci când îți faci un tatuaj, trebuie să iei în considerare faptul că îți va rămâne pe piele pentru ceva mai mult timp decât 3-5 ani de zile. Tatuajul este un statement și o inspirație de moment, pe care dacă nu le ai, ajungi să regreți toată viața faptul că l-ai făcut. Iar atunci, ajungi în situația unor vedete de la Hollywood, care pe lângă faptul că regretă tatuajele făcute, au încercat să le și acopere cu tatuaje mai mari. Cel puțin, sunt sincere în ceea ce privește acest aspect.

Până și vedetele de la Hollywood reacționează sub impulsul momentului. O mare parte dintre ele și-au făcut tatuaje total neinspirate, pe care acum le regretă sau pe care le-au acoperit cu tatuaje mai mari. Care sunt vedetele care se află în această situație?

Citește și: Top 6 celebrități dependente de sex! Nici nu ți-ai fi imaginat vreodată că este vorba despre ei

Blake Shelton

Membru al juriului la The Voice US, Blak Shelton a comis-o la nivel de tatuaje. El și-a tatuat pe mână o sârmă ghimpată, dublă. Chiar el recunoaște că a fost total neinspirat când a făcut asta: ”Nu pot să dau vina pe cel care m-a tatuat, pentru că eram ușor euforic atunci când am făcut tatuajul. I-am desenat tatuajul și el pur și simplu l-a copiat pe brațul meu”. Tatuajul rezistă victorios!

Blake Shelton

Megan Fox

Frumoasa actriță ți-a tatuat o gigantică față de Marilyn Monroe pe braț, de care s-a plictisit în 2011. A încercat să își scoată tatuajul, dar procesul decurgea atât de lent, plus că era foarte dureros, așa că Megan a lăsat-o baltă. Acum, tatuajul abia se mai vede, iar actrița speră să dispară cât mai repede posibil.

Megan Fox

Kelly Osbourne

Kelly a început cu un tatuaj pe mână, care reprezenta o…orgă! Nu este prea încântată de prima ei alegere, dar a încercat să își mai facă și alte tatuaje pentru a atenua puțin vizibilitatea primului. Acum, tatuajul nu mai există, pentru că a fost înlocuit cu altele, la fel de colorate, dar mult mai inspirate. Kelly este oricum o împătimită a tatuajelor, așa că nu trece anul fără a se prezenta cu alte tatuaje, în diferite zone ale corpului.

Adam Levine

Levine, solistul de la Maroon 5 este fascinat de tatuaje. El și-a acoperit corpul cu cerneală, nu pentru a demonstra ceva, ci pentru că îi place acest lucru. Artistul are pe umărul drept un tatuaj de inspirație rusească, pe care a încercă să îl îmbunătățească, dar care a ajuns să arate ca o floare cu un soare în mijloc. Chiar el spune că arată odios, dar nu vrea să îl acopere.

Adam_Levine2

Citește și: Totul despre vedete

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline