watchshop.ro%20
Lifestyle

Un medic și-a injectat o bacterie veche de milioane de ani! Ce s-a întâmplat apoi cu bărbatul este uimitor

iunie 10, 2016
watchshop.ro%20

Dr. Anatoli Brouchkov, din Rusia, spune că de când s-a injectat cu o bacterie veche de milioanele de ani nu a mai răcit niciodată și spune că muncește mai mult, fără să obosească. Să fi descoperit acest medic secretul nemuririi? Să fie aceasta soluția misterioasă care va salva pământul? Rămâne de văzut, până atunci să vedem cât de eficientă este această injecție pe care medicul rus și-a administrat-o singur. 

Citește și: Castelul Iulia Hașdeu, locul unde spiritele sunt ca la ele acasă

După experimente de succes pe fructe și pe insecte, doctorul Brouchkov a considerat că ar fi interesant să încerce cultura inactivă de bacterii, asta în ideea de a afla cum rămân bacteriile în viață și cum le putem folosi pentru a ne prelungi propria noastră viața. Acele experimente de succes pe fructe și insecte fac referire la modul în care bacteriile potențează fertilitatea la animale. Un alt test la plante a fost făcut pentru a vedea cu bacteriile pot avea proprietăți vindecătoare.

Cum funcționează?

Doctorul rus se crede nemuritor

Doctorul rus se crede nemuritor

Oamenii de știință nu sunt siguri legat de acest aspect. Tot ceea ce știu este că substanțele misterioase din bacterii nu numai că le țin în viață pentru milioanee de ani, ci le și întăresc sistemul imunitar. ”Aș spune că sunt bacterii nemuritoare. Nu pot muri, pentru a fi mai exact și se pot proteja unele pe altele. Celulele noastre nu sunt capabile să se protejeze de rău. Este principala ghicitoare a umanității, pe care noi trebuie să o rezolvăm. Acum avem cheia într-o cultură de bacterii veche de milioane de ani”, spune doctorul.

Doctorul mai spune că bacteria pe care și-a injectat-o, cunoscută sub numele de Bacillus F, poate fi găsită în Siberia, în apa de băut. Acest tip specific de bacterie ajunge în mediul înconjurător, în apă, așă că populația locală, iacuții, beneficiază de aceste bacterii în apă și se pare că oricum trăiesc mai mult decât celelalte popoare. Media de viață pentru un iacut este de 70 de ani, o cifra mult mai mare decât cei 55 de ani ai europenilor. Ce se va întâmpla în continuare cu doctorul rus nu se știe, dar el este ferm convins că a descoperit secretul nemuririi și spune că a observat schimbări de la injecție, și anume că nu mai obosește și poate lucra mult mai mult, fără probleme.

iarena.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline