starshiners.ro
Lifestyle

Sfaturi pentru o viață fericită! 4 lucruri pe care trebuie să le faci negreșit și vei fi mereu pozitivă

aprilie 23, 2016
viata fericita
bottegaverde.ro

Cine nu-și dorește o viață fericită? Probabil că nu există o persoană care să-și dorească să trăiască în agonie. Chiar și așa, nu toți suntem cei mai fericiți oameni, iar momentele de tristețe se datorează multor factori, de la alimentație la viața sedentară, dar și oamenii care ne înconjoară. Oricum, există soluții pentru toate, iar cel mai important lucru pe care trebuie să-l duceți zilnic la bun sfârșit este să reușiți să aveți zâmbetul pe buze. Vă prezentăm patru reguli de care să țineți cont pentru o viață mai fericită.

Atât femeile, cât și bărbații trec prin momente dificile de-a lungul vieții. Cu toții suferim din cauza anumitor lucruri, însă cel mai important este să știm să ne revenim după aceste momente grele. Așadar, pentru a avea o bună dispoziție și să fiți mereu în formă, noi vă invităm să citiți câteva rânduri care vă vor ajuta în atingerea scopului vostru principal: să fiți mai pozitive/pozitivi:).

Muzica dă tonul!

Melodiile pe care le asculți îți accentuează starea în care ești. Astfel, încearcă atunci când ești deprimată să lași gândurile negre deoparte și să asculți muzică din cele mai fericite momente ale vieții. Creierul tău îți va reaminti cât de bine te-ai simțit în anumite, iar viața îți poate oferi aceleași surprize, așa că nu ceda. Fii pozitivă și bucură-te de pașii de dans! Viața ta va fi mai fericită!

Ascultă muzică și dansează

Ascultă muzică și dansează

Zâmbește mult!

Persoanele fericite, care zâmbesc mult atrag întotdeauna oameni la fel ca și ei. Nu este greu să fii fericit, tot ce trebuie să faci este să zâmbești mult. Cum te ajută zâmbetul? Ei bine, dacă zâmbești se îmbunătățește circulația sângelui, respirația și imunitatea, plus ca ne tonifiază abdomenul,dar și  detensionează. De asemenea, dacă zâmbim mult mușchii feșei se relaxează, semn că ora de gimnastică facială a avut efect:)

Zâmbește mult!

Zâmbește mult!

Visează mult și fă-ți planuri

O viață fără planuri parcă nu e viață! Trebuie să ne dorim lucruri, să visăm la lucruri mărețe și să muncim pentru îndeplinirea tuturor dorințelor. dacă nu ne facem planuri înseamnă că nici nu ne dorim foarte multe lucruri. Știm că de multe ori socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, însă nu trebuie să suferi dacă nu ți se îndeplinește un vis. Trebuie să mergi înainte, să visezi frumos în continuare și să vrei mai mult!

Călătorește, visează, fă-ți planuri! Vei fi cu adevărat fericită:)

Călătorește, visează, fă-ți planuri! Vei fi cu adevărat fericită:)

Somnul nostru cel de toate zilele

Probabil că mulți dintre noi nu punem accent pe somn, mai ales dacă singurele griji sunt să mergi la facultate ori la întâlnire cu prietenii. Ei bine, tinerețea și ale sale valuri, însă anii trec, iar cu timpul lipsa somnului își pune amprenta pe viața noastră. Iar dacă nu dormim suficient acest lucru se va vedea în starea noastră. astefel, pentru o bună dispoziție sugerăm să dormiți mai mult. Cele 8 ore pe noapte chiar sunt benefici organismului și altfel vă veți simți dacă veți dormi cum trebuie.

Dacă dormi cele 8 ore pe noapte te vei simți mai bine în restul zilei

Dacă dormi cele 8 ore pe noapte te vei simți mai bine în restul zilei

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline