starshiners.ro
Fashion

Sfaturi care te ajută să îți cumperi perechea ideală de pantofi! Să trecem la cumpărături

iunie 17, 2016
bottegaverde.ro

Vrei ca pantofii tăi să fie confortabili sau doar să arate bine în picioare?Dacă ai răspuns cu DA la prima întrebare, atunci acest material este scris cu siguranță pentru tine. Asta nu înseamnă că pantofii comozi nu pot arăta bine în picioare, dar nu vor fi niciodata pantofi statement dacă îi alegi să fie confortabili. Uite la ce trebuie să fii atentă dacă vrei pantofi comozi, în care să te simți bine toată ziua!

Citește și: 5 tipuri de ținute care se potrivesc oricui! Trebuie să le încerci vara asta!

Renunța la ideea de stiletto sau sandale cu toc cui dacă vrei încălțări confortabile. Este clar de la bun început că nu vei găsi așa ceva. La ce trebuie să te uiți, înainte de toate? Uite care sunt sfaturile noastre.

Toc gros și stabil

În primul rând, caută încălțări care să aibă un toc puțin mai gros. Cu cât este mai stabil tocul, cu atât mai confortabil de te vei simți în ei. Alege pantofi cu toc puțin mai pătrățos, care să îți permită să mergi bine și corect pe ei, iar piciorul și gleznele să fie în siguranță. Cu cât este mai gros tocul, cu atât piciorul va fi mai stabil în ei.

Barete mai groase

Nu alege barete foarte subțiri dacă ești în căutare de pantofi sau încălțări comode. Baretele mai groase îți vor oferi toate lucrurile de care ai nevoie, printre care și stabilitate. Cu cât prind mai bine glezna, cu atât mai bine pentru tine. Fii foarte atentă la acest detaliu, este important ca piciorul să nu ți se miște în mers, ci să fie cât mai stabil.

Talpă comodă

Talpa contează și ea foarte mult. Dacă este prea subțire, vei simți absolut orice denivelare sau pietricică în mers. Talpa trebuie să fie solidă și foarte bine lucrată pentru maxim de confort.

Alege materiale naturale

Pielea și pielea întoarsă sunt materiale naturale, care se vor mula pe picior. Orice alt material va deveni incomod, mai ales cu temperaturile ridicate de afară. În plus, orice material sintetic îți va oferi nimic altceva în afară de bășici și probleme. Atunci când piciorul este învelit de piele naturală, chiar și perforată, va putea să respire mai bine și picioarele nu vor mirosi urât.

Stabilitate

Este un lucru pe care trebuie să îl verifici din prima atunci când mergi să îți cumperi pantofi comozi. Așează pantoful pe o suprafață plată și apasă ușor cu degetele în talpă. Dacă începe să se clatine, este clar că acei pantofi sau acele încălțări nu vor fi comode absolut deloc.

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline