starshiners.ro
Lifestyle

Semnificația viselor! Incredibil ce înseamnă lucrurile pe care le vezi în somn

iunie 6, 2016
bottegaverde.ro

Dacă visezi case în ultima perioadă și nu știi de ce, este momentul să afli acum! Specialiștii spun că visele legate de case ți în principal de intimitatea ta și de modul în care o percepi, printre altele. Toate întrebările tale își vor găsi răspuns în materialul de mai jos! Trebuie să îl citești!

Citește și: Ce este crucea cosmică și cum te influențează în funcție de zodie?

Acasă

Dacă visezi că ești acasă în vis, acest lucru simbolizează centrul vieții tale, senzația de liniște și confort pe care o ai. Mai poate semnifica și încrederea în propriile puteri, faptul că sunteți în largul vostru și siguranța pe care o aveți în acest moment. Întoarcerea acasă reprezintă schimbarea și teama de nou, dar și faptul că sunteți în căutarea siguranței. Dacă v-ați pierdut în vis și nu mai știti cum să ajungeți acasă, acest lucru are semnificații puțin mai complicate. În primul rând,semnifică faptul că ați ales o cale care nu vă duce nicăieri în viață și că aveți tendința de a vă întoarce la o stare anterioară de confort.

Casă

Casa reprezintă intimitatea, interiorul nostrul. Fațada unei case poate fi nivelul psihicului uman, iar etajele sunt laturile sufletești, asupra cărora subconștientul ne atrage atenția. Acoperișul este capul și funcțiile sale, deci mare atenția la cum arată casa din visul vostru. O casă veche, dărăpănată, ne spune că sunt câteva aspecte de care ar trebui să avem grijă, iar o vilă de lux arată că vă doriți mai mult decât aveți în realitate și că nu vă mulțumește situația ăn care sunteți. Casa mai poate oferi informații și despre viața profesională și ce ar trebui schimbat în acest domeniu. Dacă visezi că achiziționezi o casă, acesta este semn clar că vei avea o aventură de dragoste, plină de pasiune, dar scurtă. Casa mai poate reprezenta și veste bună, cinste, noroc în afaceri.

Dacă o visezi arzând, este semn clar de ghinion sau pagubă. Baia unei case în vis simbolizează curățenia morală, iar bucătăria belșugul. Dormitorul unei case reprezintă odihnă sau dorințe sexuale ascunse. Dacă visezi o casă de tară, acest lucru îți arată clar că vei avea o perioadă fără griji financiare, iar dacă te visezi făcând curat în ea, reprezintă belșug apropiat, faptul că ai puterea să aduci prosperitatea în viața ta.

O casă inundată sau un etaj care crapă sunt semne de rău augur, un viitorul nefavorabil ție sau temeri pe care le ai și care se impun a fi rezolvate. O casă arzând reprezintă griji și probleme care vor veni peste tine cât ai clipi.

Casă bântuită

O casă bântuită simbolizează griji și sentimente care nu s-au materializat, dar care ți-ai dori să se materializeze. Ele sunt legate de familie, de copii, de rude și sentimentele reprimate pe care le ai față de aceste persoane. Dacă visezi că ai cumpărat o casă bântuită, este semn clar că vrei să fugi de trecut.

Casă dărâmată

Fiți atente la modul în care arată casa, spune multe despre voi și problemele pe care trebuie să le rezolvați. Dacă stă să cadă casa din vis sau este o ruină, veți avea parte de probleme în familie. Mai poate însemna și că trebuie să schimbați ceva în caracterul vostru.

Casă de lemn

Casa de lemn reprezintă acuzații sau, de cealaltă parte, faptul că sărbătoriți ceva. Dacă locuiți în ea, prevede probleme în relația de cuplu sau că nu vă faceți suficient de bine înțeleasă. Dacă terminați de construit o casă, veți găsi răspunsuri la întrebările voastre comunicâdn cu partenerul de viață.

 Casă goală
Sentimente de nesiguranță, viață fără vaspirații și chiar venit mic.
astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline