starshiners.ro
Lifestyle

Semnele care îți arată cu ce fel de om stai la masă! Iată dacă este o persoană puternică, leneșă sau foarte slabă de înger

iunie 2, 2016
femei si barbati
bottegaverde.ro

Probabil cunoști pe cineva care are o personalitate puternică. Genul acela de om care pare independent, inabordabil și căruia chiar nu îi pasă de părerea celor din jur. Dar te-ai întrebat mereu, dincolo de toate, dacă și tu ai acel tip de personalitate puternică. Cum îți poți da seama de asta? Citește materialul de mai jos și găsește răspunsul la întrebarea care te macină de foarte multă vreme!

Citește și: Două exerciții simple care te vor ajuta să treci peste cele mai dificile momente din viață! Funcționează după primele 5 minute!

Personalitatea puternică este trădată de câteva semne, pe care ai toate șansele să le ideintifici și la tine. Dar mare atenție, pentru că personalitatea puternică poate fi și pozitivă, dar și negativă!

Nu suporți conversațiile simple

Conversațiile superficiale te plictisesc de moarte. A vorbi despre vreme este cel mai mare coșmar pentru tine. Dacă ai o personalitate puternică, sunt șanse foarte mari să petreci foarte mult timp gândind și de cele mai multe ori ai idei pe care vrei să le împărtășești celorlalți. Conversațiile triviale ți se par o pierdere de vreme și te fac să te simți inconfortabil. Știi că discuțiile mărunte nu te ajută să cunoști cu adevărat o persoană. Eși mai degrabă interesată de sensul adânc al cuvintelor și discuțiilor. Oricât de greu ar fi, ești de părere că există un timp și un loc pentru o conversație ușoară și amuzantă, pe care și ceilalți să o digere.

Te enervează ignoranța

Personalitatea ta puternică se bazează pe cunoaștere, o mare parte din ea fiind învățată. Te consideri o persoană cât se poate de informată privind multe subiecte și îți place să citești și să înveți cât poți de mult. Investești foarte mult timp în antrenarea creierului tău, așa că atunci când oamenii fac comentarii sau judecăți despre lucruri pe care nu le înțeleg, te zgârie pe creier. Poți folosi cunoașterea ta pentru a arăta celorlalți ce greșeli fac sau pentru a-i încuraja să gândească singuri, fiind mai atenți la ceea ce spun.

Scuzele nu te încălzesc cu nimic

Muncești foarte mult în fiecare zi, așa că atunci când cineva vine la tine cu scuze, refuzi să lași acea persoană să îți piardă timpul plângându-se continuu. Fiecare este responsabil pentru propria viață și pentru propriile alegeri pe care le face, așa că din punctul tău de vedere, nimeni nu are nicio scuză pentru situația în care se află. Tu mereu cauți să devii din ce în ce mai bun și nu ai loc în viața ta pentru oameni care se plâng sau care nu vor să facă nimic pentru a îndrepta situația.

Nu cerșești atenție

A avea o personalitate puternică înseamnă a nu avea nevoie de atenție. Ești fericită și sigură și nu pierzi timpul tău și al altora cerșind atenție. Preferi ca acest timp să îl folosești pentru a munci și pentru a lăsa faptele să vprbească despre tine. Mulți dintre oamenii pe care îi întâlnești zilnic îți testează răbdarea plângându-se, bârfind sau creând drame personale pentru a atrage atenția.

Creezi oportunități 

În timp ce alții stau și așteaptă o promovare, o șansă să călătorească sau altă oportunitate care să le pice din cer, tu lucrezi pentru a-ți îndeplini scopurile și pentru a crea noi oportunități. Știi deja că învățatul și evoluția sunt pași importanți în viață și nu îți este frică să îți iei șansa în mâini și să o dezvolți. Poți avea și tu insecuritățile tale, dar diferenta este că refuzi să îi lași pe ceilalți să îți controleze viața.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline