starshiners.ro
Lifestyle

Scrisoarea unei amante către soția bărbatului cu care se iubise. Cuvintele acesteia au emoționat o lume întreagă

aprilie 12, 2016
inselat
bottegaverde.ro

O femeie și-a luat inima în dinți și i-a scris soției bărbatului cu care avusese o aventură. Cuvintele acesteia au emoționat o lume întreagă.

„Nu știu ce m-a determinat, dar azi ți-am căutat numele pe Google. Nu sunt sigură de ce câteodată mă mănâncă limba să mă mai uit în trecut, în ciuda faptului că este de-a dreptul dureros să fac asta. Nu este faptul că sunt nefericită – din contră, îmi este foarte bine; după câțiva ani foarte dificili, am din nou încredere în mine, sunt iubită și mi-am construit o viață foarte frumoasă.
Chiar și așa, nu m-am putut opri și m-am uitat la toate pozele tale. Acolo erați amândoi fericiți și zâmbitori; poze cu el, poze cu tine și câteva poze cu câinele (cel mai probabil, același câine despre care el îmi povestea că a mâncat o mănușă de grădinărit). Știam atât de multe despre viețile voastre apoi, într-o clipă, el a plecat și mi-a luat totul.
Am fost destul de surprinsă de faptul că ați rămas împreună, că într-un fel ai reușit să treci peste infidelitatea soțului tău. Mă întreb ce povești ți-a spus și cum a reușit să te facă să îl ierți.

Continurea pe DOCTORULZILEI.RO.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline