orange.ro
Lifestyle

Scapi rapid de insecte, gândaci, șoareci sau păianjeni cu această plantă. Trebuie doar să o ai în casă!

mai 28, 2016
planta gandaci
zenda.ro

Sunt multe specii de insecte, iar în total sunt cam 200 de milioane de insecte pe pământ. Unele se hrănesc cu plante, altele cu carne ori resturi de animale. Insectele joacă un rol important în natură, însă sunt enervante în casele noastre. De asemenea și șoarecii, păianjenii sau gândacii. Mulți ne speriem la vederea lor, însă problema este că pot aduce boli, motiv pentru care în locurile în care dormim să le putem evita.

Citește și: Mare atenție la telefoanele mobile! Iată cum te pot orbi și îmbolnăvi de hipertensiune

Respectăm natura și nu încercăm să ducem la dispariție insectele, însă putem refuza să nu locuim în aceeași casă cu un șoarece sau să lăsaăm gândacii să ne umble prin mâncare. Acest articol vă prezintă un remediu natural care ține la distanță toate viețuitoarele neplăcute omului. Este vorba de o plantă care vă va ajuta să dormiți relaxați, să simțiți un miros proaspăt în casă și care ține la distanță șoarecii, gândacii, păianjenii și alte insecte. Multe produse înpotriva acestor viețuitoare ne pun sănătatea în pericol, însă planta despre care vă vorbim este naturală și nu are cum să vă facă rău.

Cum folosim remediul naturist?

Pentru că deja vă întrebați, menta este planta ale cărei proprietăți sunt ideale atât pentru a da un miros proaspăt casei, cât și pentru a ține la distanță insectele. Țineți în casă o cană cu mentă și nu veți mai avea probleme cu micile viețuitoare. Mai puteți prepara un puternic ceai de mentă, îl puneți într-o sticlă cu pulverizator și dați prin toată casa, pe la geamuri, la ușa de la intrare, pe la colțurile ușilor, iar prin această metodă veți ține la distanță insectle și veți avea un miros proaspăt în casă.

Teoretic, insectele sunt artropode – animale nevertebrate, ce au membrele articulate. Încrengătura include insecte, milipede, centipede, arahnide, crustacee etc. Artropodele sunt organisme cu un exoschelet, corp segmentat și membre anexate de cap și torace.

 

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline