starshiners.ro
Health

Scapă de tartrul dentar cu un singur ingredient din bucătărie

iulie 15, 2016
bottegaverde.ro

Tartrul este un material calcificat brun care apare pe suprafața dinților și care determină inflamarea țesutului gingival. Termenul medical pentru această condiție este gingivită și cele mai frecvente simptome sunt inflamația și sângerarea. Gingivita poate fi prevenită cu o bună îngrijire orală, dar, în cazul în care nu este controlată, poate progresa la periodontită. Este o inflamație a țesutului din jurul dinților, cauzând adesea contracția gingiilor și slăbirea dinților, care poate duce în final la pierderea acestora. Un remediu natural simplu există pentru eliminarea tartrului și nu o să îți vină să crezi cât de bine poate funcționa acesta!

Mulți oameni nu își pot permite o îngrijire dentară ca la carte, cu vizite regulate la stomatolog, din cauza prețurilor ridicate. Din fericire, există mai multe rețete de casă, preparate cu ingrediente naturale, care pot fi utilizate pentru a avea grijă de dinți. Ține cont că acest lucru este mai mult o măsură preventivă și nu va elimina tartrul la fel de repede ca o vizită la medicul stomatolog.

Citește și Cele mai mari coșmaruri ale oamenilor. Uite cum treci peste fricile de zi cu zi!

 

Uite o metodă eficientă pentru a avea din nou un zâmbet frumos:

Ingrediente:

  • 40 grame coji de nucă
  • 1 cană de apă

Mod de preparare:

Se pun într-un vas coji de nucă, cu apă și se fierbe amestecul timp de 20 de minute. Atunci când se răcește,  se înmoaie periuța de dinți în acest lichid. Te speli pe dinți, timp de 5 minute. Se repetă tratamentul de 3 ori pe zi, iar în 7-14 zile, aproximativ placa ar trebui să dispară.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline