starshiners.ro
Beauty Tips

Scapă de celulită pentru totdeauna cu această dietă

iulie 21, 2016
bottegaverde.ro

Celulita este o problemă comună care afectează multe femei din întreaga lume. Acel aspect de coajă de portocală se produce din cauza acumulării de apă, grăsime și deșeuri de substanțe sub piele. Din fericire, puteți obține cu ușurință scăpa de celulită cu această dietă pe bază de apă. Spune la revedere celulitei pentru totdeauna!

Dieta cu apă include consumul de legume proaspete, pește, carne cu un conținut scăzut de grăsimi, ouă și iaurt. În cazul în care vă simțiți înfometată între mese, puteți consuma mere proaspete pentru a vă menține senzația de sațietate. Această dietă exclude pâinea, pastele și dulciurile (glucide, zahăr și grăsimi). Bea litri de doi ani și jumătate de apă pe zi, începând cu dimineața.

După 1 săptămână

S-ar putea să vă simțiți ușor balonată, dar nu vă faceți griji, este din cauza consumului ridicat de apă. După 3-4 zile, balonarea va fi redusă. Veți incepe să resimțiți mai putină foame, deoarece apa are capacitatea de a vă menține senzația de foame pentru o perioadă mai lungă.

După 2 săptămâni

Te vei simți mai activă.  Singura „problemă” poate fi urinarea frecventă, dar, în acest fel, vei elimina toxinele din organism. De asemenea, se va îmbunătăți digestia și se vor accentua mișcările regulate ale intestinului.

După 3 săptămâni

Te vei simți mult mai bine și vei pierde cel puțin două kilograme. De asemenea, tenul tău se va îmbunătăți ca și aspect în mod semnificativ, iar coaja de portocală va fi mai puțin vizibilă.
După 4 săptămâni

S-ar putea să pierdeți chiar 4 kg datorită acestui tip specific de dietă, bazat pe băut cantități mari. Va dispărea aspectul de coajă de portocală, care până acum vă dădea atât de multe bătăi de cap.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline