starshiners.ro
Diet and Fitness

Scapă de celulită în cel mai scurt timp! Uite care este rețeta care șterge urmele de grăsime

iulie 6, 2016
bottegaverde.ro

Toate femeile își doresc să scape de celulită în cel mai simplu și rapid mod, fără prea mare bătaie de cap. Însă înlăturarea celulitei durează, pentru că a face acest lucru înseamnă a schimba aproape radical modul în care mănânci și alimentelele pe care le introduci în dietă. Nu înseamnă însă că trebuie să îți dai totul peste cap, ci doar să faci câteva schimbări esențiale care să reducă aspectul de coajă de portocală. Uite ce ai voie să mănânci și ce nu dacă vrei să scapi de celulită!

Citește și: Scapă acum de grăsimea din jurul abdomenului cu o singură băutură!

Pentru a scăpa de celulită, ai voie să consumi și chiar ar fi indicat să consumi următoarele alimente:

Apă 

Orice dietă include cel puţin doi litri de apă pe zi, de la care nu se face rab Dacă simţiţi că este prea mult, încercaţi să eat, pentru că apa este foarte importantă și va ajuta la reducerea celulitei și a depozitelor de grăsime acumulate. Puteți mânca pepene, mere sau castraveţi, alimente foarte bogate în apă, pentru a completa cantitatea de apă zilnică. De asemenea, s-a demonstrat că femeile care au mâncat multe fructe şi legume bogate în apă au slăbit mai repede decât cele care au băut acest lichid pur şi simplu.

 Alimente bogate în aminoacizi, acizi graşi esenţiali şi antioxidanţi. 

Antioxidanții elimină efectul negativ al radicalilor liberi, iar aminoacizii și acizii grași ajută metabolismul foarte mult, așa că trebuie să consumați alimente bogate în astfel de compuși dacă vreți să ardeți caloriile și să aveți pielea elastică. Alimente bogate în acizi graşi: ulei de măsline, nuci, peşte. Iar alimente bogate în antioxidanţi şi aminoacizi: grapefruit şi portocale.

 Fructe şi legume petru vitamina C

Vitamina C este asociată cu sinteza de colagen, proteină care redă elasticitatea pielii şi face ca celulita să fie mult mai puţin vizibilă. În plus, cercetătorii americani au descoperit că această vitamină face ca arderea grăsimilor să se realizeze cu 30 % mai repede, în timpul exerciţiilor fizice. Alimente bogate în vitamina C: ardeii iuţi roşii şi verzi, pătrunjelul, legumele verzi cu frunze, usturoiul, cartofii, morcovii, sparanghelul, kiwi, papaya, precum și citricele.

dacă vrei să nu mai ai celulită sau aspectul ei să nu mai fie atât de vizibil, atunci cu siguranță ar trebui să eviți cafeina, alcoolul și sarea. Toate ajută la menținerea apei în organism, ceea ce nu este deloc de dorit. Nu ai voi să consumi nici prăjeli, carnea procesată, brânza foarte grasă, prăjiturile, pastele şi pâinea albă.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline