astratex.ro
Lifestyle

Săptămâna Patimilor: Află ce îți rezervă astrele de Paște!

aprilie 28, 2016
paste
bestkids.ro%20

HOROSCOP PAȘTE. Este săptămâna Patimilor în care energiile cresc și cresc, iar trecutul pare a veni peste tine, indiferent de zodia în care te afli. Asta pentru că este momentul să înțelegi care îți sunt lecțiile de viață și ce trebuie să înțelegi din ele. Nu bloca experiențete care vine către tine, ia-le ca atare și învață ce ai de învățat de la ele, fără a te panica. Iată care este horoscopul zodiei tale până la finalul săptămânii!

Berbec

Mercur este retrograd pe plan financiar, așa că fii chibzuit dacă vrei să faci vreo investiție mai mare. Ține chitanțele, doar pentru a te asigura că totul este ok. De Vineri, Venus întră în Taur, transformând zona banilor într-o zonă de maxim interes pentru tine. Ar fi mai bine să optezi pentru lucruri mai mici, dacă vrei să cumperi ceva. Încearcă să investești mai mult decât să cheltui.

Taur

Proiectele personale și planurile tale pot fi întârziate. Dar nu trebuie să te îngrijorezi în ceea ce privește acest aspect, chiar dacă urma să te implici într-un proiect mare. Nu semna documente importante până după 22 mai. Dacă nu poți face acest lucru, semnează, dar fii conștient de schimbările care pot interveni pe parcurs. Distrează-te mai mult!

Gemeni

Mercur retrograd te obligă să ai mai multă grijă de tine și de planul spiritual. Poți folosi această oportunitate pentru a te conecta mai bine la Sinele tău Superior. Îți poți face un jurnal al viselor. Cu cât te obișnuiești mai mult cu mintea ta subconștientă și cu mesajele pe care ți le trimite, cu atât mai bine. Încearcă să îi ajuți pe alții, să vezi cât de bine te va face să te simți.

Rac

Te așteaptă o reuniune cu vechi prieteni, lucru pe care îl așteptai de multă vreme. Asta te poate ajuta să îți aduci aminte de toate lucrurile frumoase din trecut și să te facă să treci mai ușor peste problemele din prezent. O fostă iubire este pe punctul de a apărea în viața ta.

Leu

Tocmai când te gândeai că vrei să faci o reconversie profesională, vine Mercur și îți spune că poate ar fi mai bine să te gândești. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la idee, ci că trebuie să fii prevăzător puțin și să te aștepți la schimbări.Vei reuși să îți impresionezi superiorii, așa că ia-ți această grijă de pe cap, totul va fi bine.

Fecioară

Dacă vrei să pleci într-o vacanță, fă-ți un checklist înainte de a părăsi domiciul și a îmbrățișa aventura. Asigură-te că nu ai uitat nimic și că totul este în regulă. Așteaptă-te la mici surprize pe drum, este doar Mercur retrograd care încearcă să își facă de cap.Posibil să îți găsești jumătatea, așa că fii pregătită!

Balanță

Multă atenție este recomandată, mai ales dacă semnezi acte sau închei afaceri. Nu este cel mai bun moment să te împrumuți sau să gestionezi bani, așa că fii foarte atent la acest aspect în această săptămână. Poți alege să investești în obiecte de artă.

Scorpion

Relațiile sunt punctul tău de interes acum. Este momentul să te reîntâlnești cu vechi prieteni sau cu vechi iubiri, pentru a rezolva ceea ce a rămas nerezolvat din trecut. Viața ta sentimentală și socială par să înflorească, dar fii prevăzător!

Săgetător

Dacă vrei să slăbești în această săptămână, vei vedea că nu este foarte ușor să implementezi ceea ce ți-ai propus. Tentațiile sunt la tot pasul, iar tu va trebui să e faci față. Acum vei vedea cât de puternic ești, de fapt! Mergi înainte, totul va fi bine!

Capricorn

În această săptpmână este posibil să te reapuci de o activitate pe care o făceai cu drag în copilărie. Nu lăsa nostalgia să te acapareze, ci redescoperă-te pe tine făcând toate aceste lucruri. Creativitatea este de partea ta, așa că folosește-o!

Vărsător

Te poți trezi la ușă cu prieteni mai vechi sau cu familia, pe care nu i-ai văzut de o eternitate, iar tu vei fi o gazdă perfectă pentru ei. Ai fost foarte ocupat în ultima perioadă, așa că acordă-ți puțin timp pentru relaxare, îți va prinde bine.

Pești

te simți inspirat să scrii, să citești, să interacționezi cu lumea. Renunță la așteptări și lasă-te dus de val. Atenție la inimă, s-ar putea să fie lovită de un mic Cupidon!

 

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline