orange.ro
Lifestyle

S-a dus plângând la bunica ei după ce soțul a înșelat-o. Răspunsul bătrânei a lăsat-o fără cuvinte

mai 30, 2016
femeie inselata
zenda.ro

O tânără a fost înșelată de soțul ei, a suferit foarte mult, iar când totul părea că se terminase, bărbatul a înșelat-o din nou. Deși relația lor era la final, acesta nu a încetat să se întâlnească și cu alte femei. Situația a dat-o peste cap pe soție, care, în cele din urmă, a cedat și i-a cerut sfatul bunicii sale. Răspunsul acesteia a fost neașteptat.

Citește și: Iată cele mai eficiente rețete: cum poți renunța la fumat cu ajutorul plantelor?

După ce a terminat să spună ce are pe suflet, bunica femeii înșelate a mers în bucătărie, a pus un mocov, un ou și câteva boabe de cafea în oale diferite și le-a lăsat la fiert 20 de minute. Femeia s-a uitat la ea înmărmurită și a întrebat-o ce vrea să facă, iar bătrâna a rugat-o doar să aibă răbdare.

După ce alimentele au fiert, le-a pus pe fiecare în boluri separate, după care s-a întors spre nepoata ei și a întrebat-o ce vede, iar a spus simplu: ”motcovi, ouă și cafea”. Atunci, bunica ei a rugat-o să atingă fiecare aliment în parte și a observat că fiecare a reacționat diferit la fierberea apei, deșși procesul a fost la fel pentru toate cele trei componente, iar apoi a rugat-o pe nepoata ei să soarbă o gură din cafeaua făcută și a zâmbit pentru că era aromată și s-a întrebat de ce o pune să facă toate astea. Atunci, bătrâna a spus că ” fiecare dintre aceste alimente s-au cu același imamic: apa de fierbinte. Fiecare a reacționat în mod diferit. Morcovul a fost la început tare, dar la final s-a dovedit a fi foarte moale, oul a fost fragil, dar s-a întărit. Boabele de cafea au fost singurele care nu s-au modificat, ci au schmbar culoaea apei.

Așadar, când ai probleme, tu ce ești: morcov (îți pierzi puterea pe parcurs), ou (ești fără puteri, dar devii mai tare cu fiecare greutate pe care o întâmpini) sau bob cafea (nu te schimbi și umpli totul de culoare și savoare)? ”

Lecția de viață a făcut-o pe femeie să se gândească mai bine la problemele ei și să nu mai sufere din cauza unor astfel de probleme, iar cu multă meditație va lua cea mai bună decizie pentru ea și viața ei. Ca să fii fericit ai nevoie doar de tine și o minte limpede, iar problemele vin și pleacă, importante sunt deciziile care la fnal ne afectează mai puțin sau deloc. Cel mai stralucitor viitor se va baza întotdeauna pe un trecut uitat; nu se poate merge mai departe în viață până când nu vă eliberați de eșecurile din trecut.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline